reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasia - współczuje hałasów pamietam jak ja sie raz wkurzałam jak w nocy sąsiedzi mieli raz imprezę...:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:

izabela
mi tez bylo dziwnie na poczatku wozic malego tylem do siebie ale sie przyzwyczailam zwłaszcza ze on ma teraz szersze pole widzenia i moze podziwiac co sie dzieje dookola:tak::tak:

Hruda przykro mi z powdu męza... A z innej beczki to byłam wczoraj w 2 sklepach w poszukiwaniu body U2 ale znalzłam tylko Guns&Roses i Led Zeppelin, w przyszłym tygodniu pójde jeszcze do innych poszukać:tak::tak: Poluje tez na Pearl Jam
U nas dzisiaj wreszcie udana nocka a Dawidek obudził się zadowolony i grzeczny ide zaraz do pracy biore wszystkie soboty które sie da bo pracuje wtedy tylko 4 godziny a moge wziac cały wolny dzien w tygodniu;-);-)
pogoda do bani tak jak Naomi przepowiedziala na weekend słonce robi sobie wolne
miłego dnia wszystkim!

reklama
Bry.
U nas pogoda taka sobie, słońca nie ma ale i też deszczu. Więc o 11 umówiłam się z mamą na spacerek i zakupy. Skoczymy na ryneczek:tak:.
Noc nawet dobra, bo Adaś z nami spał a J się nie wyspał.:-( Mały już sam się obsługuje cyckiem, kiedy chce ( ja czasami nie czuję jak śpię) włazi pod koszulkę i mniam mniam. :szok:Coraz bardziej zastanawiam sie nad odstawieniem,:crazy: bo już powoli nie daję rady, już za bardzo się za nim trzęsie, ale to przecież powinnam pisac na innym wątku,:tak: Przepraszam dziewczyny.
Hrudzia;-) będzie bobrze, sama wiesz.

Izabela wczoraj myślałam o nas, tzn ,że my jemy te lody, oczywiście wirtualnie.

To niesprawiedliwe, że żadnej innej dziewczyny nie ma z mojego regionu.:baffled::-(:-(:-(

Bry.
U nas pogoda taka sobie, słońca nie ma ale i też deszczu. Więc o 11 umówiłam się z mamą na spacerek i zakupy. Skoczymy na ryneczek:tak:.
Noc nawet dobra, bo Adaś z nami spał a J się nie wyspał.:-( Mały już sam się obsługuje cyckiem, kiedy chce ( ja czasami nie czuję jak śpię) włazi pod koszulkę i mniam mniam. :szok:Coraz bardziej zastanawiam sie nad odstawieniem,:crazy: bo już powoli nie daję rady, już za bardzo się za nim trzęsie, ale to przecież powinnam pisac na innym wątku,:tak: Przepraszam dziewczyny.
U nas pogoda taka jak u Ciebie dokładnie taka sama.\
Agulka to mały z wami śpi w łóżku :szok: ale zawsze czy to taki wczorajszy wybryk:-)?????

Hrudzia aż mi smutno że znowu masz kiepski nastrój :-( aż mi to do Ciebie nie pasuje Ty pełna radości przebojowa "równa" dziewczyna i taka smutna nie no nie pasuje mi to do Ciebie. buuuu

No tak, nie było mnie kilka dni i nawet nikt tego nie zauważył:sad: Młody jest ostatnio wykańczający:wściekła/y: Zrobił się tak paaskudny,że nie wyrabiam. Grzeczny jest tylko na dworze,a w domu wrzeszczy w łózeczku jakby go w dupsko parzyło. Tylko na ręce albo chodzić by chciał. Śpi max1h, a ja latam wtedy jak szalona żeby cokolwiek zrobić. Padam na pysk.
Od poniedziałku S zaczyna nową pracę,a w międzyczasie jeździł u kumpla.
Byliśmy na zakupach dla małego. Kupiłam mu szlafroczek i nareszcie sandałki.
Kupiłam sobie sukienkę i srebrne sandalki na wesela. Chociaż to poprawilo mi humor. Młody śpi to szybko podlogi perzlecę,bo ssyf taki,że aż wstyd.

Nuśka może nie będzie takie jak z krupczatki ale jak da zwykłą (lepszej jakości ) to też wyjdzie ja tak czasem robie i jest ok na pewno lepiej niż z ziemniaczanej;-):-) (ok już się nie śmieje wredna jestem)
Ja też tak robię, w zasadzie to zawsze używam wrocławskiej. A ziemniaczana to inaczej kartoflanka.

kupilam w biedronce body piotrusiowi (2 szt za 7 zl), dzisiaj je wypiore i dam wam znac czy sie z nimi cos dzieje niedobrego.
Miałam już te body z biedronki jak były z długim rękawkiem (z krótkim też mam) i nic się nie dzialo. Byłam bardzo zadowolona z nich. Za śmieszne pieniądze dobra bawełna.

No tak, nie było mnie kilka dni i nawet nikt tego nie zauważył:sad: Młody jest ostatnio wykańczający:wściekła/y: Zrobił się tak paaskudny,że nie wyrabiam. Grzeczny jest tylko na dworze,a w domu wrzeszczy w łózeczku jakby go w dupsko parzyło. Tylko na ręce albo chodzić by chciał.
ja zauwazylam :tak:
z piotrkiem jest to samo- na polu (dworze jesli ktos woli) jest jak aniol a w domu trzeba sie z nim bawic, chociaz tez nie jest tragicznie jak sie tak zastanowie... ale fakt jest taki, ze w domu szybciej sie nudzi. no i gowniarz maly raczkowac nie umie, siadac sam tez nie a do stania czy chodzenia jest pierwszy! wczoraj jak go trzymalam to przez caly przedpokoj przedreptal :szok:

Witajcie dziewczyny.Mnie cos trudno ostatnio usiasc do laptopa i cokolwiek napisac na forum.A dzisiaj patrze i tu napisane tak duzo ze hoho.
Ciasto upieczone.Naomi spi,a popoludniu jedziemy na pilke.Oczywiscie nie ja gram:-D tylko maz.
Kasia impreza u sasiadow-wspolczuje.Wiem co to znczy,tylko ze u mnie imprezowali wspollokatorowie.Teraz na szczescie ma spokoj,a wspollokatorowie jak chca sie zabawic to wychodza z domu.
Hrudzia ty i podly nastrj,az tez nie chce mi sie wierzyc.Mam nadzieje ze ci szybko przejdzie i wrocisz do nas usmiechnieta tak jak zawsze.
Klavell jak chcesz jeszcze przepis na jakies ciasto to moge ci podacna bajeczie prosta babke do z ktora mozesz robic co chcesz i dodawac to na co masz ochote.
-2 i 1/3 szkl.maki
-1 kistka margaryny
-3/4 szkl.cukru
-1 torebka cukru waniliowego
-1 torebka proszku dopieczenia
-4 jajka
-3-4 lyzeczki mleka
-kakao
Miekka margaryne ucierasz z cukrem i cukrem waniliowym.Podczas ucierania dodajesz kolejno jajka.Nastepnie dodajesz make i proszekdo pieczenia.Na koniec mleko i kakao.
Ja dzisiaj upieklam wlasnie ta babke i zrobilam pol na pol waniliowa i czekoladowa.Do polowy waniliowej dodalam takie kolorowe cekoladki co s ja m&m czekoladowe,a do kakaowej kawalki bialej czekolady.Zeby wygladala ciekawie.Mozesz do niej dawac co chcesz.Tylko pamietaj ze jak dodajeszdo ciasta kakao slodkie to daj mniej cukru.Mam jeszcze przepis na fajnego murzynka(tez jest latwy)i pelno przepisow na inne ciasta.Wiec jak bys cos potrzebowala to pisz do mnie na gg.
No ii oczywiscie jakbyscie wy dziewczyny cos potrzbowaly to d
ajcie znac.Mam fajna ksiazke kucharska.I wlasmy zeszyt z wieloma przepisami.Polecam sie.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć wam że w Deep jest promocja dziś i jutro wszystko -40% opłaca się bardzo.Kupiłam sobie spodnie bluzkę bluzę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry