blimka
Wrześniowe mamy'07
Kasia - współczuje hałasów pamietam jak ja sie raz wkurzałam jak w nocy sąsiedzi mieli raz imprezę...

izabela mi tez bylo dziwnie na poczatku wozic malego tylem do siebie ale sie przyzwyczailam zwłaszcza ze on ma teraz szersze pole widzenia i moze podziwiac co sie dzieje dookola

Hruda przykro mi z powdu męza... A z innej beczki to byłam wczoraj w 2 sklepach w poszukiwaniu body U2 ale znalzłam tylko Guns&Roses i Led Zeppelin, w przyszłym tygodniu pójde jeszcze do innych poszukać
Poluje tez na Pearl Jam
U nas dzisiaj wreszcie udana nocka a Dawidek obudził się zadowolony i grzeczny ide zaraz do pracy biore wszystkie soboty które sie da bo pracuje wtedy tylko 4 godziny a moge wziac cały wolny dzien w tygodniu;-);-)
pogoda do bani tak jak Naomi przepowiedziala na weekend słonce robi sobie wolne
miłego dnia wszystkim!

izabela mi tez bylo dziwnie na poczatku wozic malego tylem do siebie ale sie przyzwyczailam zwłaszcza ze on ma teraz szersze pole widzenia i moze podziwiac co sie dzieje dookola

Hruda przykro mi z powdu męza... A z innej beczki to byłam wczoraj w 2 sklepach w poszukiwaniu body U2 ale znalzłam tylko Guns&Roses i Led Zeppelin, w przyszłym tygodniu pójde jeszcze do innych poszukać

Poluje tez na Pearl JamU nas dzisiaj wreszcie udana nocka a Dawidek obudził się zadowolony i grzeczny ide zaraz do pracy biore wszystkie soboty które sie da bo pracuje wtedy tylko 4 godziny a moge wziac cały wolny dzien w tygodniu;-);-)
pogoda do bani tak jak Naomi przepowiedziala na weekend słonce robi sobie wolne
miłego dnia wszystkim!

Coraz bardziej zastanawiam sie nad odstawieniem,
bo już powoli nie daję rady, już za bardzo się za nim trzęsie, ale to przecież powinnam pisac na innym wątku,
:-
Młody jest ostatnio wykańczający