reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny, nie uwierzycie, szczególnie Ty, Hruda;-): Maciuś nie zjadł dziś kolacji i poszedł spać:szok::szok::szok::szok:
Dawałam mu 4 różne kombinacje i wszystko wypluwał:szok::szok:
Jestem w szoku. I tak się zastanawiamy, czy to z powodu wypicia 300 ml soku z dodatkiem 100 ml wody? Sączył go tak od 15 do 18, w międzyczasie ok. 16 wypił 200 ml mleka.

reklama
Tu, na forum, też było o takim chłopczyku z takim naczyniakiem, tamten miał jeszcze gorzej, bo naczyniak zasłaniał mu usta. Pamiętam, że przez kilka dni nie mogłam się otrząsnąć...:-(

Dziewczyny, nie uwierzycie, szczególnie Ty, Hruda;-): Maciuś nie zjadł dziś kolacji i poszedł spać:szok::szok::szok::szok:
Dawałam mu 4 różne kombinacje i wszystko wypluwał:szok::szok:
Jestem w szoku. I tak się zastanawiamy, czy to z powodu wypicia 300 ml soku z dodatkiem 100 ml wody? Sączył go tak od 15 do 18, w międzyczasie ok. 16 wypił 200 ml mleka.
no jestem w wielkim szoku:-D:szok:...myslisz ze to przez soczek? a moze byl bardzo zmeczony? a moze po prostu zaczynaja chlopaki nabierac bardziej cywylizowanego stosunku do jedzenia;-):-D..bo moj tez czasem preferowal sen kosztem posilku...choc NIGDY wieczorem:baffled:

a moja Julia tak jakoś od 3 dni ma że ostatni posiłek je o 16-17 i idzie spać to jest samo mleczko 180ml:baffled::baffled: wstaje o 6 na śniadanie ale ona pulpecik jest wiec sie nie obawiam że ją przygłodze;-)

Hruda jak humorek - lepiej??

uuuuuuuuuuuu
biedna Hurdzia to walnij sobie drinka moze tak chodz troche poprawisz swój nastrój...
napilabym sie ale nie napije bo w domu zero alku, a tym bardziej wodki a bajtla samego nie zostawie przeciez pedzac po wodke do monopolowego...pachnie patologia:baffled:
A tu jeszcze sobota a zza okna rozbrzmiewa jakas muza koncertowa...chyba cos graja nad Motlawa,na starowce, jakis Myslovitz..? ehhh

Zmęczony był, bo jak zaczął jeść, to wkładał rączki do buzi, a potem tarł nimi oczka, pokleił je sobie i nie mógł ich otwrzyć:sorry2: I włoski też sobie pobrudził.

To ja wypiję za Ciebie, ok?;-):-D
Och jak mnie rozczula te tarcie oczek lub krecenie uszka:-) jako znak-sygnal: mamo spaaaac!
...a dziabnij sobie Majandra, a co tam...:happy:

reklama
jestem spowrotem.
tak, zycie jest bardzo kruche, szkoda ze niektorzy nie licza sie z tym...
majandra- jak chcesz zobaczyc co to kurz na meblach to przyjedz do mnie. u mnie ci go pod dostatkiem :tak:
justyna- z bodziakami rzeczywiscie nic sie nie stalo. jutro pedze do biedronki po repete. moze jeszcze beda.
hruda- przykro mi, ze ci nastroj nie dopisuje. nie wiem co powiedziec. moze ktoras zna jakis wypasiony kawal? zaraz zreszta czegos poszukam.
moj piotrek tez jak jest wieczorem mega zmeczony to nie je kolacji. a i tak przesypia cala noc, wiec nie wiem o co tu chodzi.
bylismy dzisiaj na malej wycieczce. zaraz wkleje fotki na zamknietym, tylko najpierw musze je przerobic. a to troszke potrwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry