reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
dokladnie mi chodzilo o babe ktora na czas urlopu nie ma zamiaru zajac sie dzieckiem bo nie chce sobie psuć wolnego czasu.....
a do instytucji przedszkola lub żłobka to ja nic nie mam
zle zostalam zrozumiana:baffled:

klavell- mysle, zeasia nie miala na mysli samej idei zostawiania dziecka w przedszkolu. moj piotrek tez pojdzie jak tylko do tego dorosnie.
kurcze nikt nie chce oddac szczeniaka w mojej okolicy :-(. a ja potrzebuje pieska!
wiecie co, nie wiem czy to ja jestem pomylona czy niektore matki maja niepokolei w glowach :dry:. bylismy dzisiaj w tym parku i moj piotrus mial na sobie polowke z krotkim rekawkiem, krotkie spodenki i gola glowe i spal w wozku a spotkalam babke, ktorej dziecko juz biegalo i mialo na sobie dlugie spodnie, body z dlugim rekawem i ciepla czapke zaslaniajaca uszy (ja takiej uzywalam jakies dwa miesiace temu). a ona oczywiscie wyrozbierana!

Izabela, Maciuś miał dziś na sobie krótkiego bodziaka, cienkie długie spodenki i skarpetki,a i tak był zgrzany:szok:
jak wrocilismy do domu to myslalam, ze piotrusia do zimnej wody wsadze... do konca dnia buszowal w samym bodziaku z krotkim rekawem bo byl caly czas spocony. wogole cos mi sie zaczal wiecej pocic ostatnio. np ja teraz siedze w pizamie i grubym szlafroku a on spi przykryty tylko kocykiem i jest caly mokry :dry:
kurna cos mnie podbrzusze boli :baffled: takie klujacy bol.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry