Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. bylismy dzisiaj w tym parku i moj piotrus mial na sobie polowke z krotkim rekawkiem, krotkie spodenki i gola glowe i spal w wozku a spotkalam babke, ktorej dziecko juz biegalo i mialo na sobie dlugie spodnie, body z dlugim rekawem i ciepla czapke zaslaniajaca uszy (ja takiej uzywalam jakies dwa miesiace temu). a ona oczywiscie wyrozbierana!
Zobacz a gratce lub anonsach - gratis ( lub nie) - ja tak przygarnelam moje dwa kocurykurcze nikt nie chce oddac szczeniaka w mojej okolicy :-(. a ja potrzebuje pieska!

???jak wrocilismy do domu to myslalam, ze piotrusia do zimnej wody wsadze... do konca dnia buszowal w samym bodziaku z krotkim rekawem bo byl caly czas spocony. wogole cos mi sie zaczal wiecej pocic ostatnio. np ja teraz siedze w pizamie i grubym szlafroku a on spi przykryty tylko kocykiem i jest caly mokryIzabela, Maciuś miał dziś na sobie krótkiego bodziaka, cienkie długie spodenki i skarpetki,a i tak był zgrzany![]()

takie klujacy bol.Ło matko!A zza moim oknem prawdziwa zadyma - koncert przerodzil sie w jakies techno-matal-pogo???
Budź Stacha