majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
To co to będzie latem?jak wrocilismy do domu to myslalam, ze piotrusia do zimnej wody wsadze... do konca dnia buszowal w samym bodziaku z krotkim rekawem bo byl caly czas spocony.

Sama pieluszka. Albo i bez
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To co to będzie latem?jak wrocilismy do domu to myslalam, ze piotrusia do zimnej wody wsadze... do konca dnia buszowal w samym bodziaku z krotkim rekawem bo byl caly czas spocony.

Sama pieluszka. Albo i bez
oj nie strasz!To co to będzie latem?Sama pieluszka. Albo i bez
![]()
etka9 :wściekła/y: To jest za mała różnica i powiem Wam szczerze że nie dawałam sobie rady :dry::szok:[/quote pisze:za małą różnicę masz między dziecmi. a wogóle miec dwójkę dzieci to dopiero wyczyn i gimnastyka
Stasiek tez takie ma - to potowki, tak sadze.oj nie strasz!
a wogole to mialam sie was jeszcze o cos pytac. piotrusiowi na szyjce zrobily sie kilka dni temu takie "pryszczyki". sa w kolorze skory, prawie niewidoczne tylko wyczuwalne pod skora. czy to moze byc jakas potowka?
Jak tak dalej pojedzie to ewkuacja obowiazkowa...ale zeby tak sie ta pseudo-muza niosla przez cale misto? ooot eraz jaki dolujaca ballada rockowa...swietnieŁo matko!Budź Stacha
![]()

no wlasnie chcialam go dzisiaj zwazyc ale mi baterie w wadze wysiadly (moze to i dobrze, bo przynajmniej siebie nie wazeIzabela, a jak się wymiarowo Piotruś przedstawia? Bo taki duży chłopak się wydaje;-)
) i chcialam go zmierzyc ale mi maz uciekl do pracy a sama nie dam rady bo ta moja mala bestia nie umie sie choc chwile nie wiercic
.

i co z tym robisz?Stasiek tez takie ma - to potowki, tak sadze.
Ja też mam takie dwa dość dużea
No wlasnie, mialam sie was pytac - czy juz wasze bable maja szlafroczki, czy sa wogole takie mini szlafroczki? bo ja uzywam jeszcze tego reczniczka z kapturkiem![]()
na pewno jest w CH Medison kiedys był jeszcze w Klif-e u góry koło fryzjera ale nie wiem czy jeszcze jest no i oczywiście w Rumi w Auchaniea co to za sklep Deep i gdzie on sie miesci?
BUUUUUU a jakby inaczej ja sobie nie wyobrażam urlopu bez małego za bardzo bym tęskniłaa co do oziębłości to moja koleżanka z pracy oddaje swoją prawie 2 latnia córeczkę do żłobka i wczoraj słyszała rozmowę jednej mamy z dyrektorką cytuje
*jak to żłobek jest zamknięty na czas wakacji (mówi mama dziecka)
*no niestety takie są u nas reguły ale może Pani wziąć urlop akurat w okresie letnim (mówi dyrektorka)
* no jasne będę brać urlop po to żeby siedzieć z dzieckiem
masakra co za podejście![]()
Och jak mnie rozczula te tarcie oczek lub krecenie uszka:-) jako znak-sygnal: mamo spaaaac!
...a dziabnij sobie Majandra, a co tam...![]()

czyzby tylko w polsce NK robila taka furore???