reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
oj nie strasz!
a wogole to mialam sie was jeszcze o cos pytac. piotrusiowi na szyjce zrobily sie kilka dni temu takie "pryszczyki". sa w kolorze skory, prawie niewidoczne tylko wyczuwalne pod skora. czy to moze byc jakas potowka?
Stasiek tez takie ma - to potowki, tak sadze.
Ło matko! :szok: Budź Stacha:-D
Jak tak dalej pojedzie to ewkuacja obowiazkowa...ale zeby tak sie ta pseudo-muza niosla przez cale misto? ooot eraz jaki dolujaca ballada rockowa...swietnie:baffled:

Izabela, a jak się wymiarowo Piotruś przedstawia? Bo taki duży chłopak się wydaje;-)
no wlasnie chcialam go dzisiaj zwazyc ale mi baterie w wadze wysiadly (moze to i dobrze, bo przynajmniej siebie nie waze :laugh2:) i chcialam go zmierzyc ale mi maz uciekl do pracy a sama nie dam rady bo ta moja mala bestia nie umie sie choc chwile nie wiercic :sorry2:.
a wogole to piotus nauczyl sie piszczec. tak radosnie. i teraz caly dzien gada do siebie (czy jakiejs zabawki, tudziez lyzeczki, pasty do zebow badz innego tego typu urzadzenia) i piszczy na cale gardlo. a potem kaszle bo go w gardle drapie. a smiechu przy tym co niemiara :laugh2::laugh2::laugh2:

a

No wlasnie, mialam sie was pytac - czy juz wasze bable maja szlafroczki, czy sa wogole takie mini szlafroczki? bo ja uzywam jeszcze tego reczniczka z kapturkiem:sorry2::zawstydzona/y:
Ja też mam takie dwa dość duże

a co to za sklep Deep i gdzie on sie miesci?
na pewno jest w CH Medison kiedys był jeszcze w Klif-e u góry koło fryzjera ale nie wiem czy jeszcze jest no i oczywiście w Rumi w Auchanie

a co do oziębłości to moja koleżanka z pracy oddaje swoją prawie 2 latnia córeczkę do żłobka i wczoraj słyszała rozmowę jednej mamy z dyrektorką cytuje
*jak to żłobek jest zamknięty na czas wakacji (mówi mama dziecka)
*no niestety takie są u nas reguły ale może Pani wziąć urlop akurat w okresie letnim (mówi dyrektorka)
* no jasne będę brać urlop po to żeby siedzieć z dzieckiem
masakra co za podejście:evil::evil:
BUUUUUU a jakby inaczej ja sobie nie wyobrażam urlopu bez małego za bardzo bym tęskniła

Och jak mnie rozczula te tarcie oczek lub krecenie uszka:-) jako znak-sygnal: mamo spaaaac!
...a dziabnij sobie Majandra, a co tam...:happy:
:tak::tak::tak::tak::tak:

JA już się żegnam jutro idziemy na przyjęcie a ja jeszcze muszę wyprasować koszulę pomalować pazury itd itp buziaki i do jutra wieczora pa pa pa tylko nie zapomnijcie mnie;-);-);-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry