majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
To co to będzie latem?jak wrocilismy do domu to myslalam, ze piotrusia do zimnej wody wsadze... do konca dnia buszowal w samym bodziaku z krotkim rekawem bo byl caly czas spocony.

Sama pieluszka. Albo i bez
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To co to będzie latem?jak wrocilismy do domu to myslalam, ze piotrusia do zimnej wody wsadze... do konca dnia buszowal w samym bodziaku z krotkim rekawem bo byl caly czas spocony.

Sama pieluszka. Albo i bez
oj nie strasz!To co to będzie latem?Sama pieluszka. Albo i bez
![]()
etka9 :wściekła/y: To jest za mała różnica i powiem Wam szczerze że nie dawałam sobie rady :dry::szok:[/quote pisze:za małą różnicę masz między dziecmi. a wogóle miec dwójkę dzieci to dopiero wyczyn i gimnastyka
Stasiek tez takie ma - to potowki, tak sadze.oj nie strasz!
a wogole to mialam sie was jeszcze o cos pytac. piotrusiowi na szyjce zrobily sie kilka dni temu takie "pryszczyki". sa w kolorze skory, prawie niewidoczne tylko wyczuwalne pod skora. czy to moze byc jakas potowka?
Jak tak dalej pojedzie to ewkuacja obowiazkowa...ale zeby tak sie ta pseudo-muza niosla przez cale misto? ooot eraz jaki dolujaca ballada rockowa...swietnieŁo matko!Budź Stacha
![]()

no wlasnie chcialam go dzisiaj zwazyc ale mi baterie w wadze wysiadly (moze to i dobrze, bo przynajmniej siebie nie wazeIzabela, a jak się wymiarowo Piotruś przedstawia? Bo taki duży chłopak się wydaje;-)
) i chcialam go zmierzyc ale mi maz uciekl do pracy a sama nie dam rady bo ta moja mala bestia nie umie sie choc chwile nie wiercic
.

i co z tym robisz?Stasiek tez takie ma - to potowki, tak sadze.
Ja też mam takie dwa dość dużea
No wlasnie, mialam sie was pytac - czy juz wasze bable maja szlafroczki, czy sa wogole takie mini szlafroczki? bo ja uzywam jeszcze tego reczniczka z kapturkiem![]()
na pewno jest w CH Medison kiedys był jeszcze w Klif-e u góry koło fryzjera ale nie wiem czy jeszcze jest no i oczywiście w Rumi w Auchaniea co to za sklep Deep i gdzie on sie miesci?
BUUUUUU a jakby inaczej ja sobie nie wyobrażam urlopu bez małego za bardzo bym tęskniłaa co do oziębłości to moja koleżanka z pracy oddaje swoją prawie 2 latnia córeczkę do żłobka i wczoraj słyszała rozmowę jednej mamy z dyrektorką cytuje
*jak to żłobek jest zamknięty na czas wakacji (mówi mama dziecka)
*no niestety takie są u nas reguły ale może Pani wziąć urlop akurat w okresie letnim (mówi dyrektorka)
* no jasne będę brać urlop po to żeby siedzieć z dzieckiem
masakra co za podejście![]()
Och jak mnie rozczula te tarcie oczek lub krecenie uszka:-) jako znak-sygnal: mamo spaaaac!
...a dziabnij sobie Majandra, a co tam...![]()

czyzby tylko w polsce NK robila taka furore???