majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A zdjęcia są? Kliknij na profil.ale ja ja mam w swoich znajomych
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A zdjęcia są? Kliknij na profil.ale ja ja mam w swoich znajomych
Zgadza sie, nie odnaleziono strony...moze tak po prostu...moj J tez usunal swoj bo "go zaczynala wk..- taki pochlaniacz czasu"...ale potem znow zalozylA zdjęcia są? Kliknij na profil.

Blimka usunęła konto na NK.![]()

cztery lata plus potem co roku jezdzilam na 3 mieisace wakacji. i tak przez 5 lat. do tego 2 lata temu pojechalam znowu na rok.No to chyba niezbity dowod na ich..tak - ignorancje! dobrze ze polacy sa bardziej douczeni...a dlugo tam zylas? pewnie po wlosku mowisz biegle - zazdroszcze!:-)
na gronie? nie rozumiem...co to?Ja tak na gronie konto usunęłam, bo mnie ludzie tam wkurzali![]()
z mezem, bo widze ze 4 lata jestescie malzenstwem? czy tez jak my zyliscie osobno?
cztery lata plus potem co roku jezdzilam na 3 mieisace wakacji. i tak przez 5 lat. do tego 2 lata temu pojechalam znowu na rok.

Taka niby społeczność przyjaciół. Dostaje się zaproszenie od kogoś.na gronie? nie rozumiem...co to?
nie, nie... na sycylii konczylam podstawowke (klasy od 5 do 8) i potem jezdzilam co roku z rodzicami. jak poznalam M to zaczal jezdzic z nami. a ten rok dwa lata temu spedzilismy tam razem.na gronie? nie rozumiem...co to?
z mezem, bo widze ze 4 lata jestescie malzenstwem? czy tez jak my zyliscie osobno?![]()
dobrzeIzabela, ja się trochę uczyłam włoskiego. Bardzo ładny język. Nawet pamiętam jak się przedstawić:-);-) Mi chiamo .... (dobrze?)

tez o tym slyszalam, nawet kolega probowal mnie w to wciagnac (grono.net- dobrze pamietam?) ale sie nie dalam!Taka niby społeczność przyjaciół. Dostaje się zaproszenie od kogoś.