reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
a ja jestem!!!!!!I znow nikogo nie ma!No ladnie...i kto tu jest prawdziwa marianna?!Ja wchodze w nocy,zeby zalapac sie na pogaduszki, a tu nikogo nie ma :(

witam z samego rana czy Wy sobie wyobrażacie, że ja dzisiaj do pracy muszę iść a fuuuuuuuuuu :-(
jeszcze miałam taką niemiłą pobudkę...
na NK mam dodane zdjęcie Juli z narzeczonym (Marcelkiem) - niektóre z Was widziały, no i ten maluszek znalazł się dzisiaj w nocy w szpitalu:-(
ma zapalenie oskrzeli- duszności, 2 miesiące temu też przez to przechodził- BIEDACZEK:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Czesc dziewczeta
No i pogoda sie skisila a ja wlasnie na dzis umowilam sie na spacer z przyjaciolka, i pogaduszki...lipa
a tak poza tym to mam pustke w glowie...milej niedzieli zycze!

Etka ale narobiłam :zawstydzona/y::-( Enia przepraszam!!!!

Blimka pewnie miała dosyć skoro usuneła konto na NK

Asiu no mamusia z tej babki niesamowita :dry: szkoda urlopu dla dziecka :wściekła/y::no:

Majandra pewnie mały już jest na tyle duży, że nie potrzeba mu jedzonka przed snem w końcu to dojrzały facio 9 miesięcy :-) Kuba też może iść spać bez jedzenia, a czasem nie :laugh2:

Wkurzona jestem bo chyba załapałam coś od R gardło mnie boli :-( kataru nie mam, ale normalnie przełykać śliny nie mogę :-(

Naomi ja nie mam głośnych sąsiadów, którzy użądzają imprezki a szwagierke, która remont robi :dry::laugh2:

reklama
a ja jestem!!!!!!I znow nikogo nie ma!No ladnie...i kto tu jest prawdziwa marianna?!Ja wchodze w nocy,zeby zalapac sie na pogaduszki, a tu nikogo nie ma :(
Musisz wcześniej wchodzić:tak:

ten maluszek znalazł się dzisiaj w nocy w szpitalu:-(
ma zapalenie oskrzeli- duszności, 2 miesiące temu też przez to przechodził- BIEDACZEK:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Biedactwo:-(

Czesc dziewczeta
No i pogoda sie skisila
U nas, jak na razie, ładnie.

Majandra pewnie mały już jest na tyle duży, że nie potrzeba mu jedzonka przed snem
Szczerze w to wątpię:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry