reklama

Wrześniówkowe mamy

ale się klavell wziełas za pichcenie jak ciacho się uda to wal przepis ja dziś też się wyrzywam kulinarnie bo przez cały tydzień nie będę gotować (szpital Szymka)
i na obiad będą ziemniaczki (stare bo zapomniałam kupić młode) ale z koperkiem ala młode
młoda kapustka
szparagi pod beszamelem i schabowy dla B taki pół na pół z karówką i tłuszczykiem z końca bo mąż takie lubi
a na deser biszkopt z galaretką truskawkową i miksowanymi truskawami i kleksy z bitej śmietany dla Szymka
co do dowodów osobistych właśnie doczytałam wątek do tego miejsca to powioem wam że dowód osobisty wyrabia się dla dzieci na 5 lat a dla dorosłego na 10 i za dowód płaci się 30 zeta i oboje rodziców muszą osobiście złożyć wniosek

reklama
Ja juz po obiadku, mały zjadł środek kotleta mielonego, minam mniam,:szok:
A placuszka dziś nie piekę, bo w tym tyg mama powiedziała, że do kawki coś upiecze jak przyjdzie po południu z tatą to przyniesie. Podobno to pleśniak, kruche ciasto z owocami i pianką, ale to chyba każda wie.
Do wieczorka, a może i nie ;-)bo mężuś coś dzisiaj milusiński.:tak::laugh2:;-)

Jupi Hanifka zrobila kupke do nocnika, zjadla obiadek i zauwazylam ze cisnac zaczyna szybko jej pampersa sciaglam i na nocnik posadzilam i siedziala i cisla troske do pampersa zrobila reszte do nocniczka:)))
A ciacho udalo sie pychotka zaraz przepis wrzuce tylko przepisze:)))

Hani coraz czescije robi mi niespodzianki zasypiajac sama wlasnie przed chwila patrze na nia a ta spi w lezaczku z ciasteczkiem w rece ktore jadla, a ja przepis wam pisalam
DSC02838.JPG

Klavell ogromne gratulacje dla Hanifki!!!! Też muszę zakupić nocnik i zacząć nasadzać małego, aby poobcował z tym wynalazkiem.

Gratuluję udanego ciasta!!!! :tak::-)

A te ciasteczka, które jadła Hanifka to jakieś specjane jej piekłaś??? Jakbyś mogła to podaj przepis raz jeszcze :-)

A ja dziś czuję się jakbym oberwała wielką pała :dry: głowa ćmi, wszystko mnie boli ale to przez to, że wczoraj zaczełam ćwiczenia na brzuch i teraz nie mogę głębiej zaczerpnąć powietrza bo mieśnie pękają z bólu :-(

witajcie laseczki
Zgubilam dzis portfel:szok::szok::szok:ale juz go odzyskalam:-):-):-). Pierwszy raz w zyciu cos zgubilam...na spacerze a ze torba od wozka zawalona byla wszystkim - Stasiowym piknikiem, zakupami, kurtkami i innym bzdetami musial mi wypasc...wyobrazcie sobie ze przywiozla mi go osobiscie jakas babka, nie chciala nic w zamian tylko kazala bym przy niej sprawdzila czy nieczego nie brakuje.Super ze sa tacy uczciwi ludzie - ja w ogole mam szczescie do ludzi:tak::happy:
..no ale karty zablokowane:baffled:
Agulka - powodzenia z Adasiem, bidulek
Klavell - gratuluje nocnikowej premiery Hanifki:-)...ja sie jeszcze wstrzymam - poki co molestuje mojego synala o raczkowanie albo jakiekolwiek przemieszczanie:sorry2::-)
...ja tam lubie wedkowanie tzn wole spiningowanie czyli lapanie ryby na zywca, albo byskotke czy woblera.Zarzuca sie wedke i kreci kolowrotkiem a nie patrzy jak sroka w gnat na ten splawik - bo to jest dla mnie nuzace...ale spining polecam - na szczupaka!
Blimka - dziekujemy za wyjasnienia ;-):happy: wybacz ale my TU martwimy sie po prostu:sorry2:
tygrysek - odpocznij w koncu kobieto, nabierz sil:tak::-)
...a na zachodzie;-) bez zmian:-(:frown::oo:

Klavell ogromne gratulacje dla Hanifki!!!! Też muszę zakupić nocnik i zacząć nasadzać małego, aby poobcował z tym wynalazkiem.

Gratuluję udanego ciasta!!!! :tak::-)

A te ciasteczka, które jadła Hanifka to jakieś specjane jej piekłaś??? Jakbyś mogła to podaj przepis raz jeszcze :-)

A ja dziś czuję się jakbym oberwała wielką pała :dry: głowa ćmi, wszystko mnie boli ale to przez to, że wczoraj zaczełam ćwiczenia na brzuch i teraz nie mogę głębiej zaczerpnąć powietrza bo mieśnie pękają z bólu :-(
nie do nic specjalnego normalne ciastka ze sklepu

reklama
Hruda, oglądam Twoją galerię na NK i na jednym ze zdjęć, w czerwonej bluzce, wyglądasz jakbyś była w ciąży, ale w podpisie jest data wrzesień 2006:baffled: Czy to tylko złudzenie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry