reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
wiem ze nie wszystkie dzieci raczkuja ale moja Julia nawet jeszcze sama nie siedzi a jak ją chcę postawić to od razu podkurcza nóżki nawet nie dotknie nimi podłogi :baffled: a za 10 dni bedzie miec juz 8m.....

Majandra ja bym bardzo chciała miec szybkowar, znajoma posiada i baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo chwali.
HRUDZIA NA 99% NICI Z kARPACZA, WIęC SZUKAMY CZEGOś PRZEZ bIURO pODRóżY , BO TYLKO PRZEZ TAKIE BIURO DOSTANIEMY DOFINANSOWANIE Z PRACY j NA WCZASY. a POLANICA TAK JAKOS OTARłA MI SIę O USZY I JEST W OFERCIE oRBISU NO I BLISKO cZECH.

dzieki majandra bo to pewnie dla mnie:-D
kurcze tak czytam i jeszcze bardziej sie martwie Julia nie przewraca sie z brzuszka na plecki nie ustoi w pionie nie pełza nie siedzi prosto.......:-(:-(:-(

Majandra - dzieki, uspokoilam sie troche...
Asiek- moj tez tego nie umie ale ma na to caly przyszly miesiac. Twoja Julia tez...za kilka tygodni zaczniemy sie niepokoic, ok?:sorry2:

reklama
dobrze hruda posłucham się Ciebie:tak:
a powiedz czy Ty ćwiczysz jakoś ze Stasiem?? a i czy on tez nie obraca Ci się z brzuszka na plecki??
nie obraca sie, ale z pleckow na brzuszek w oka mgnieniu:-). Posadzony na podlodze tak podsakkuje ze sie odrobinke przemieszcza choc nie celowo - tak przypadkiem. Na przewijaku podkula nozki ale tylko tam. Cwicze z nim "taczke" o ktorej pisala Luandzia a mimo golych nozek i mimo ze je czasem zgina jak do raczkowania niestety nie rusza sie bo raczki nie wspolpacuja :baffled:
Nie chce sie denerwowac bo poza tym zaczal duzo gadac choc rzadko sylabizuje i ladnie sie bawi zabawkami - przeklada je, wklada do pudelka, wyjmuje gawoarzac przy tym...i ogolnie jest wesol chwat:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry