• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja zauważyłam, że mimo że Maciuś wolno rozwija się ruchowo bardzo szybko uczy się innych rzeczy. Np. dziś nauczyłam go wkładać 3 klocki do sortera. Włącza sam muzykę przy domku i tańczy do niej:-D

Witam ja po przyjęciu zmęczona tym siedzeniem i jedzeniem:rofl2::happy:

Majandra
moja siostra ma szybkowar i jest zadowolona nawet bardzo sama się zastanawiam nad kupnem. A jako prezent to nie wiem lepiej byłoby dopytać samych zainteresowanych bo nie wiadomo czy już tego nie dostana dlatego najlepiej jest dać kasę na prezent ale z tym to róźnie bywa nigdy nie wiadomo ile i kółko się zamyka.

Asiek oj dba ten mężulek o Ciebie a tak narzekałaś a tu taki skarb w domku;-)

Hrudzia jak humorek dziś? a i gratuluję odnalezienia portfela i powiem Ci że musisz być dobrą osobą bo moj mąż zawsze powtarza że bądź dobra dla innych to zawsze do Ciebie wróci.

Hruda, czy Ty nosiłaś stały aparat na zęby?
O matko, znowu cos zauwazylas na mojej nowej galerii na NK? :crazy::-Dco za wnikliwa bestia z ciebie;-):-), myslalam ze na tym zdjeciu nie bedzie to az tak widoczne:baffled:
Nosilam przez 2 lata ale jeszcze musze nosic taki nie-staly na noc i jakies zylki mam zamocowane, ale niewidoczne:sorry2:

Hrudzia jak humorek dziś? a i gratuluję odnalezienia portfela i powiem Ci że musisz być dobrą osobą bo moj mąż zawsze powtarza że bądź dobra dla innych to zawsze do Ciebie wróci.
Ja tez w to wierze...ze dobro ktore okazujesz okraza ziemie i puka Cie w plecy:-)
...a na zachodzie bez zmian:-( - masakra...leb mi peka, boli cale podbrzusze mimo ze do @ jeszcze ho-ho:baffled:

reklama
O matko, znowu cos zauwazylas na mojej nowej galerii na NK? :crazy::-Dco za wnikliwa bestia z ciebie;-):-), myslalam ze na tym zdjeciu nie bedzie to az tak widoczne:baffled:
Nosilam przez 2 lata ale jeszcze musze nosic taki nie-staly na noc i jakies zylki mam zamocowane, ale niewidoczne:sorry2:

Ja też nosiłam (może dlatego zauważyłam:-D) rok, ale dawno, pod koniec podstawówki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry