reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja zauważyłam, że mimo że Maciuś wolno rozwija się ruchowo bardzo szybko uczy się innych rzeczy. Np. dziś nauczyłam go wkładać 3 klocki do sortera. Włącza sam muzykę przy domku i tańczy do niej:-D

Witam ja po przyjęciu zmęczona tym siedzeniem i jedzeniem:rofl2::happy:

Majandra
moja siostra ma szybkowar i jest zadowolona nawet bardzo sama się zastanawiam nad kupnem. A jako prezent to nie wiem lepiej byłoby dopytać samych zainteresowanych bo nie wiadomo czy już tego nie dostana dlatego najlepiej jest dać kasę na prezent ale z tym to róźnie bywa nigdy nie wiadomo ile i kółko się zamyka.

Asiek oj dba ten mężulek o Ciebie a tak narzekałaś a tu taki skarb w domku;-)

Hrudzia jak humorek dziś? a i gratuluję odnalezienia portfela i powiem Ci że musisz być dobrą osobą bo moj mąż zawsze powtarza że bądź dobra dla innych to zawsze do Ciebie wróci.

Hruda, czy Ty nosiłaś stały aparat na zęby?
O matko, znowu cos zauwazylas na mojej nowej galerii na NK? :crazy::-Dco za wnikliwa bestia z ciebie;-):-), myslalam ze na tym zdjeciu nie bedzie to az tak widoczne:baffled:
Nosilam przez 2 lata ale jeszcze musze nosic taki nie-staly na noc i jakies zylki mam zamocowane, ale niewidoczne:sorry2:

Hrudzia jak humorek dziś? a i gratuluję odnalezienia portfela i powiem Ci że musisz być dobrą osobą bo moj mąż zawsze powtarza że bądź dobra dla innych to zawsze do Ciebie wróci.
Ja tez w to wierze...ze dobro ktore okazujesz okraza ziemie i puka Cie w plecy:-)
...a na zachodzie bez zmian:-( - masakra...leb mi peka, boli cale podbrzusze mimo ze do @ jeszcze ho-ho:baffled:

reklama
O matko, znowu cos zauwazylas na mojej nowej galerii na NK? :crazy::-Dco za wnikliwa bestia z ciebie;-):-), myslalam ze na tym zdjeciu nie bedzie to az tak widoczne:baffled:
Nosilam przez 2 lata ale jeszcze musze nosic taki nie-staly na noc i jakies zylki mam zamocowane, ale niewidoczne:sorry2:

Ja też nosiłam (może dlatego zauważyłam:-D) rok, ale dawno, pod koniec podstawówki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry