reklama

Wrześniówkowe mamy

Czy któraś z Was posiada szybkowar? Czy warto mieć takie urządzenie?
Moja mama ma gary Zeptera i między innymi jest tam pokrywa szybkowarowa. Zawsze gotuję u niej bigos,bo wrzuca się tam wszystko, gotuje jakiś czas,a potem wyłancza, czeka aż się otworzy, wymieszać i gotowe. Zdecydowanie skraca czas gotowania.

NO I ZAJEBISCIE MAZ MI WLASNIE PRZYWIÓZŁ mc donalda (czy jak to sie pisze) no i dupa znowu urosnie:-p:-p:-p:-p
Byliśmy dzisiaj w Poznaniu u mojego brata i też zaliczyliśmy "maka" Pychotka:-D A małemu jak frytki smakowały,aż cmokał.

reklama
witam
a ja zbieram się do pracy idę tylko dzisiaj jutro do pediatry z dziećmi i w środe do szpitala z synkiem boję się strasznie, mimo że już raz byliśmy na podobnym zabiegu ale w innym szpitalu i to jest raczej lęk przed nieznanym...
majandra co do prezentu na ślub to nie nie ma pewności czy się spodoba szybkowar a jeśli tak czy ktoś inny tego nie sprezentuje, co do kasy to ja zawsze coś kupuje bo z tymi pięniędzmi to nigdy nie wiadomo ile dać i czy oby nie za mało a skąd je wziąść i zazwyczaj się pytam co by młodzi chcieli dostać ale od razu zaznaczam że nie kasa i niech wymieniają a jak nie tak to najczęściej kupuję komplet dobrej jakości pościeli jakaś satynka i zanim kupię to pytam się o rozmiar kołdry (160*200, czy 220*200) to się zawsze przyda

no widzę że wczoraj wieczorem grzeczne koleżanki były :tak: chyba wszystkie szybko lulu poszły....

Hruda fotki świetne no i oczywiście podzielam zdanie Nuśki:-)

Dzień doberek!!!!

Ale nadrukowałyście że od 6.00 nadrabiam czytanie :-)
Nie miałam jak Was czytać bo Olka 3 dzień gorączkuje, do tego przyczyniła się angina ropna tak jak przypuszczałam i wysłałam wczoraj męża na pogotowie,ale babka powiedziała że dziecko musi samo odchorować :no: Antybiotyku nie zmieni i jak się samopoczucie jej nie poprawi to mam iść do swojego lekarza :no: W nocy jeszcze dziś miała gorączkę a Bartek też dawał o sobie znać co godzinę a żeba jak nie ma,tak dalej nie ma :szok: Dobrze że wczoraj jak dzieciaki poszły spać to położyłam się na godzinkę :tak:

Czy któraś była w Polanicy Zdrój, albo w okolicach. Jak tam jest???????

Jak bym miala wybrać Polanicę albo Karpacz,wybrałabym to drugie :tak: W Polanicy jest Sanatorium i spokojniejszy klimat. Poza tym jest ta zdrowa woda, dużo parków,dreptaków...a w Karpaczu jest o wiele więcej atrakcji. Zobacz co oferuje ten Orbis......:tak:
Kolo Karpacza są Kowary gdzie jest Sztolnia którą możesz zwiedzić bo warto :tak:
Przejażdżka wyciągiem i sam spacer na Śnieżkę da więcej satysfakcji :tak:

Pytam o ten szybkowar, bo myślę nad prezentem ślubnym. Zastanawiam się też nad grillem elektrycznym. Doradźcie coś.

Tez zdecydowałabym sie na szybkowar :tak:

hello wpadłam sie tylko przywitać i powiedzieć, ze żyjemy:-) Niestety nie mam teraz jak posiedzieć na BB i nawet nie wiem co pisałyście:-( i taki stan będzie trwał najprawdopodobniej do przyszłego poniedziałku bo M jest na urlopie i komp będzie cały czas zajęty:baffled:. Poza tym u nas wszystko w porządku,ja tylko troszkę zasmarkana chodzę ale najważniejsze, ze mały nie podłapał:sorry2:
Pozdrawiam wszystkie BBony i miłego dnia życzę i wracam do porannych czynności ( teraz mam dwójkę małych dzieci do obrobienia;-))

Etka to współczuje :-( biedna córeczka a lekarze bez komentarza- dziecko musi samo przechorować masakra:oo::crazy:

gagulec witaj po przerwie:happy: doskonale Cię rozumiem bo mój P też teraz miał urlop i przez to ja również zaniedbałam BB :nerd:

no i stało się Julia wypowiedziała pierwsze magiczne słowo -TATA leżała sobie i tak 10mni powtarzała aż zadzwoniłam do P do pracy żeby mu przekazać- ale dumny, a ja zawiedziona.... nie dość że każdy mówi jaka ona do niego podobna to jeszcze jej pierwsze słowo to tata- to jakiś spisek ;-);-)

Witam, witam i zdrówko wszystkie pytam??????

Etka w Karpaczu byłam dwa razy i chciałabym zmienic miejsce wypoczynku, gdzie są różne atrakcje( tylko nie za dużo bo zbankrutuję). Jeśli nie dostałam przydziału z pracy J na te wczasy do Karpacza to szukam czegoś innego. Może któraś coś poleci, ale blisko Czech bo chcemy tam też zahaczyc.:tak::tak::tak::tak:

A noc znów taka jak poprzednio. Nie wiem czemu mały sie budzi koło północy i bardzo płacze, muszę go usypiac na rękach i to dłłłłługo nosic bo jest bardzo czujny:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:.

Nowośc , od wczoraj Adaśko odmawia smoka?:szok:?????????? Teraz próbowałam mu go wcisnąc ale się bronił i buźka mocno ściśnięta, może przez te dwa ząbki na dole. Z jednej storny to dobrze, ale z drugiej to nie za bardzo, bo marudzi strasznie zanim uśnie.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

no i stało się Julia wypowiedziała pierwsze magiczne słowo -TATA leżała sobie i tak 10mni powtarzała aż zadzwoniłam do P do pracy żeby mu przekazać- ale dumny, a ja zawiedziona.... nie dość że każdy mówi jaka ona do niego podobna to jeszcze jej pierwsze słowo to tata- to jakiś spisek ;-);-)

Nie przejmuj się, bo jak będziecie mieli ( może) kiedys drugiegi szkraba i będzie to chłopak i w dodatku podobny do Ciebie i powie pierwsze mama to dopiero szlak trafi Twojego. Mówie Ci u nas tak jest. Mimo, że synuś tatusia, to dla synusia najważniejsza mamusia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Ale rymowanka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry