• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Tak apropos telewizora, powiedzcie mi drogie BBabeczki na jakiej platformie jest to BabyTV? Ja mam cyfre a rodzice polsat (bo mistrzostwa przecie :baffled:) i na obu brak

witam w ten pochmurny, deszczowy, ale jakze romantyczny poranek :laugh2:
Pytam o ten szybkowar, bo myślę nad prezentem ślubnym. Zastanawiam się też nad grillem elektrycznym. Doradźcie coś.
nie kupuj przypadkiem grilla! my wlasnie na slub dostalismy i nie jestesmy zadowoleni :no:

NO I ZAJEBISCIE MAZ MI WLASNIE PRZYWIÓZŁ mc donalda (czy jak to sie pisze) no i dupa znowu urosnie:-p:-p:-p:-p
ja mam maka po drugiej stronie ulicy :baffled: wiec wyobraz sobie...

Asiek fotki już są:):-) a jaka laska z tej naszej koleżanki

Dobrej nocki pa pa pa
laska, laska! i maz tez niczego sobie ;-). zwlaszcza na tym rokowym zdjeciu ze staskiem niezle wyszedl :-p:laugh2:

witam
a ja zbieram się do pracy idę tylko dzisiaj jutro do pediatry z dziećmi i w środe do szpitala z synkiem boję się strasznie, mimo że już raz byliśmy na podobnym zabiegu ale w innym szpitalu i to jest raczej lęk przed nieznanym...
jakim zabiegu? cos przegapilam?
POMOCY
nie wiem co sie stalo z hanifka od kilku dni mamicyc sie zt niej stal do nikogo nie pojdzie cal czas musin mnie widziec jak znikne jej z oczu to zaraz placz sama bawic sie nie chce nie moge isc dzis nawet do ubikacji bo placze w glos tak zalosliwie i nie umie sie uspokoic a jak sie pojawie to raczki wyciaga do mnie nie wiem co jej sie stalo nigdy nie mialam z nia takich problemow co najgorsze nie wiem jak jej oduczyc tego poradzcie cos blagam
po prostu corcia ci dorasta! :tak: piotrus tez tak za mna placze ale na razie tylko jak jestesmy poza domem. w domu moge zniknac na chwilke, choc nie zawsze.
kurcze dziewczyny caly czas mysle o tym sobotnim wypadku :-(. widok byl po prostu przerazajacy i strasznie mna wstrzasnal. ciekawe czy kierowca z tego wyjdzie. byl w tragicznym stanie w szpitalu, ze zlamanym kregoslupem (zona pasazerka zginela na miejscu. zreszta nie miala szans)... oj kruche to zycie strasznie...

Dzień dobry:-)

Asiek
wysłałam Ci jakiś czas temu zdjęcie Igorka do galerii na NK dostałaś????

Byliśmy dzisiaj w Poznaniu u mojego brata i też zaliczyliśmy "maka" Pychotka:-D A małemu jak frytki smakowały,aż cmokał.
Dałaś mu frytki :szok:to chyba trochę za wcześnie

Asiu zapomnialam gratulacje pierwszego tata :dry::-D niedługo mała będzie za Tobą biegała i krzyczała mama mama mama doczekasz się. A słyszałyście może o tym, że płeć drugiego dziecka zależy od tego jakie pierwsze słowo powie pierwszy maluch :laugh2: naturalnie to taka zabawa, ale często się sprawdza wśród moich znajomych bo "tata kup mi brata" :laugh2:
A jam Igor pierwsze powiedział "baba" to co będzie jedynakiem;-);-);-)

Nuśka przepraszam ale mój mąż ostatnio robił mi "porządki" w skrzynce mailowej i pewnie skasował:baffled: czy możesz mi jeszcze raz przesłać... a czy jeszcze jakiś dzieciaczków brakuje w NK???

Iza oj nie dziwę Ci się- straszne przeżycie:-(
ja jak jadę gdzieś dalej z P to za każdym razem mam stres- tyle wypadków przecież jest, on może jechać grzecznie ale jakiś wariat z naprzeciwka....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry