reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Tak apropos telewizora, powiedzcie mi drogie BBabeczki na jakiej platformie jest to BabyTV? Ja mam cyfre a rodzice polsat (bo mistrzostwa przecie :baffled:) i na obu brak

witam w ten pochmurny, deszczowy, ale jakze romantyczny poranek :laugh2:
Pytam o ten szybkowar, bo myślę nad prezentem ślubnym. Zastanawiam się też nad grillem elektrycznym. Doradźcie coś.
nie kupuj przypadkiem grilla! my wlasnie na slub dostalismy i nie jestesmy zadowoleni :no:

NO I ZAJEBISCIE MAZ MI WLASNIE PRZYWIÓZŁ mc donalda (czy jak to sie pisze) no i dupa znowu urosnie:-p:-p:-p:-p
ja mam maka po drugiej stronie ulicy :baffled: wiec wyobraz sobie...

Asiek fotki już są:):-) a jaka laska z tej naszej koleżanki

Dobrej nocki pa pa pa
laska, laska! i maz tez niczego sobie ;-). zwlaszcza na tym rokowym zdjeciu ze staskiem niezle wyszedl :-p:laugh2:

witam
a ja zbieram się do pracy idę tylko dzisiaj jutro do pediatry z dziećmi i w środe do szpitala z synkiem boję się strasznie, mimo że już raz byliśmy na podobnym zabiegu ale w innym szpitalu i to jest raczej lęk przed nieznanym...
jakim zabiegu? cos przegapilam?
POMOCY
nie wiem co sie stalo z hanifka od kilku dni mamicyc sie zt niej stal do nikogo nie pojdzie cal czas musin mnie widziec jak znikne jej z oczu to zaraz placz sama bawic sie nie chce nie moge isc dzis nawet do ubikacji bo placze w glos tak zalosliwie i nie umie sie uspokoic a jak sie pojawie to raczki wyciaga do mnie nie wiem co jej sie stalo nigdy nie mialam z nia takich problemow co najgorsze nie wiem jak jej oduczyc tego poradzcie cos blagam
po prostu corcia ci dorasta! :tak: piotrus tez tak za mna placze ale na razie tylko jak jestesmy poza domem. w domu moge zniknac na chwilke, choc nie zawsze.
kurcze dziewczyny caly czas mysle o tym sobotnim wypadku :-(. widok byl po prostu przerazajacy i strasznie mna wstrzasnal. ciekawe czy kierowca z tego wyjdzie. byl w tragicznym stanie w szpitalu, ze zlamanym kregoslupem (zona pasazerka zginela na miejscu. zreszta nie miala szans)... oj kruche to zycie strasznie...

Dzień dobry:-)

Asiek
wysłałam Ci jakiś czas temu zdjęcie Igorka do galerii na NK dostałaś????

Byliśmy dzisiaj w Poznaniu u mojego brata i też zaliczyliśmy "maka" Pychotka:-D A małemu jak frytki smakowały,aż cmokał.
Dałaś mu frytki :szok:to chyba trochę za wcześnie

Asiu zapomnialam gratulacje pierwszego tata :dry::-D niedługo mała będzie za Tobą biegała i krzyczała mama mama mama doczekasz się. A słyszałyście może o tym, że płeć drugiego dziecka zależy od tego jakie pierwsze słowo powie pierwszy maluch :laugh2: naturalnie to taka zabawa, ale często się sprawdza wśród moich znajomych bo "tata kup mi brata" :laugh2:
A jam Igor pierwsze powiedział "baba" to co będzie jedynakiem;-);-);-)

Nuśka przepraszam ale mój mąż ostatnio robił mi "porządki" w skrzynce mailowej i pewnie skasował:baffled: czy możesz mi jeszcze raz przesłać... a czy jeszcze jakiś dzieciaczków brakuje w NK???

Iza oj nie dziwę Ci się- straszne przeżycie:-(
ja jak jadę gdzieś dalej z P to za każdym razem mam stres- tyle wypadków przecież jest, on może jechać grzecznie ale jakiś wariat z naprzeciwka....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry