Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Spalysmy dzisiaj do 11

bo trzeba bylo wkoncu odespac noc.A ja przesto chodz teraz jakas otepiala.Kreci mi sie w glowiei jestem jakas oslabiona.
wykoncze sie.Łącze się w bólu,bo Matys ma tak samoPOMOCY
nie wiem co sie stalo z hanifka od kilku dni mamicyc sie zt niej stal do nikogo nie pojdzie cal czas musin mnie widziec jak znikne jej z oczu to zaraz placz sama bawic sie nie chce nie moge isc dzis nawet do ubikacji bo placze w glos tak zalosliwie i nie umie sie uspokoic a jak sie pojawie to raczki wyciaga do mnie nie wiem co jej sie stalo nigdy nie mialam z nia takich problemow co najgorsze nie wiem jak jej oduczyc tego poradzcie cos blagam
Normalnie furii dostaję.Miałąm do wyboru : paczka, tortilla albo frytki. To dostał frytki, po jednej do rączki (tak szybko liźniętej ze soli).Dałaś mu frytkito chyba trochę za wcześnie
my jaj ze sprzeglem robilismy to okazalo sie dodatkowo, ze pekla skrzynia biegow i za cala naprawe wybulilismy bagatela 3500 zlnawaliło sprzęgło w aucie- tylko 700 PLN poszło sie rąbaći dupa zimna z dłuższego wyjazdu w górki
![]()
biedaczek.
Mama do mnie zadzwoniła z wiadomością, że mój psiaczek co mieszka u mamy zdycha :-( dziś mamy jechać z nim na uśpienie bo się bardzo męczy.
a chwal sie chwal!Mogę się pochwalić???? :-)
Kubuś przy cioci Asi zrobił pięknie pierwszy raz "kosi-kosi" :-):-):-) ależ jestem z niego dumna i szczęśliwa!!!!!!