monia_l
Wrześniowe mamy'07
Mateuszka niema ale jak już kiedys pisalam mam problemy z wyslaniem ale jak masz skeypa to mogla bym przeslać wlaśnie przez skeypaa czy jeszcze jakiś dzieciaczków brakuje w NK???
...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mateuszka niema ale jak już kiedys pisalam mam problemy z wyslaniem ale jak masz skeypa to mogla bym przeslać wlaśnie przez skeypaa czy jeszcze jakiś dzieciaczków brakuje w NK???
...

i dupa zimna z dłuższego wyjazdu w górki
Ale mam nadzieje, ze chociaż uda nam sie wyrwać na jeden dzień do Szklarskiej Poręby albo Karpacza, bo oszaleję tak sie już nastawiłam.
skeypa nie mam ale mam gg to moze tam mi przeslesz??
wyślij mi twój numergagulec gdzie mamy jechac na wczasy , tam właśnie w okolicach Karpacza cz Szklarskiej. Doradź bo wiedzę, że obeznana jesteś w tamtych stronach.
, niestety. Ciężko mi powiedzieć gdzie jest lepiej pojechać bo i Karpacz i Szklarska mi sie podobają. Z tego co wyczytałam i jak dobrze pamiętam Wy będziecie organizować wyjazd przez biuro podróży i dlatego patrzcie co oni tam mają w ofercie. Poza tym popatrz na necie co które miasto oferuje turystom i według własnego odczucia dokonajcie wyboru. Podam Ci linki do oglądnięcia i moze to Wam pomoże.Dzień dobry:-)
Asiek wysłałam Ci jakiś czas temu zdjęcie Igorka do galerii na NK dostałaś????
Dałaś mu frytkito chyba trochę za wcześnie
A jam Igor pierwsze powiedział "baba" to co będzie jedynakiem;-);-);-)
powtarzam tylko to co usłyszałam :-)

Asterek 24 lipca skonczyłby 15 lat
jeszcze go pamiętam jak był malutki taka fajna malutka biała kuleczka biegała i skakała, a tu teraz jeju!!!!!