reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A my mieliśmy iśc złożyc wnioski o te dowody dla dzieciaczków i nie pójdę mały strasznie marudził i jakiś śpiący ( za wcześnie niż zwykle) a on gorączkuje i mocno sie tulił i na mnie usnął. Chyba przez te zębiska u góry, jeszcze nic nie widac, ale na pewno się kształtują.

Ha! nadrobiłam:tak::tak::-D
Mam jeszcze chwilkę bo tatuśko pojechał coś pogrzebać w samochodzie a maleństwo lula.
Planowaliśmy pojechać teraz na weekendzik w górki, ale złośliwość przedmiotów martwych wzięła przewagę i nawaliło sprzęgło w aucie- tylko 700 PLN poszło sie rąbać:angry::angry::angry::angry: i dupa zimna z dłuższego wyjazdu w górki:crazy::crazy: Ale mam nadzieje, ze chociaż uda nam sie wyrwać na jeden dzień do Szklarskiej Poręby albo Karpacza, bo oszaleję tak sie już nastawiłam.
A propos 8 miesiąca życia maluszków- nasz Damian jest dzieckiem, które pójdzie do każdego na ręce, do każdego sie cieszy i ogólnie towarzyskie dziecko. A tu nagle w niedziele jakiś obrót o 180stopni- wujek go bierze na rączki i dopóki mnie nie widzi jest spokój; mnie zobaczył i ryk i do mamy na łapki. a już sie cieszyłam że będę miała chwilowego opiekuna do małego:sorry2:

gagulec gdzie mamy jechac na wczasy , tam właśnie w okolicach Karpacza cz Szklarskiej. Doradź bo wiedzę, że obeznana jesteś w tamtych stronach.

gagulec gdzie mamy jechac na wczasy , tam właśnie w okolicach Karpacza cz Szklarskiej. Doradź bo wiedzę, że obeznana jesteś w tamtych stronach.

Agulka jakimś szczególnym znawca tych terenów to ja nie jestem:zawstydzona/y:, niestety. Ciężko mi powiedzieć gdzie jest lepiej pojechać bo i Karpacz i Szklarska mi sie podobają. Z tego co wyczytałam i jak dobrze pamiętam Wy będziecie organizować wyjazd przez biuro podróży i dlatego patrzcie co oni tam mają w ofercie. Poza tym popatrz na necie co które miasto oferuje turystom i według własnego odczucia dokonajcie wyboru. Podam Ci linki do oglądnięcia i moze to Wam pomoże.
http://www.szklarskaporeba.pl/it/
Karpacz - Karkonosze - Sudety, Śnieżka - wypoczynek i noclegi w górach

Dzień dobry:-)

Asiek wysłałam Ci jakiś czas temu zdjęcie Igorka do galerii na NK dostałaś????

Dałaś mu frytki :szok:to chyba trochę za wcześnie

A jam Igor pierwsze powiedział "baba" to co będzie jedynakiem;-);-);-)

Nie wiem :dry: powtarzam tylko to co usłyszałam :-)

Psiapsiółka już pojechała, Kuba śpi a ja mam czas na forum.

Mama do mnie zadzwoniła z wiadomością, że mój psiaczek co mieszka u mamy zdycha :-( dziś mamy jechać z nim na uśpienie bo się bardzo męczy. Ponoć robi pod siebie, nie może chodzić sparaliżowało mu tylne łapki :sad::sad::sad::hmm:Asterek 24 lipca skonczyłby 15 lat :sad: jeszcze go pamiętam jak był malutki taka fajna malutka biała kuleczka biegała i skakała, a tu teraz jeju!!!!! :sad:

reklama
Mogę się pochwalić???? :-)

Kubuś przy cioci Asi zrobił pięknie pierwszy raz "kosi-kosi" :-):-):-) ależ jestem z niego dumna i szczęśliwa!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry