reklama

Wrześniówkowe mamy

Hruda własnie przejżałam sobie Twoją galerie :-) sliczna z Ciebie kobietka i nie piszę tego po to aby sie trochę podlizać (tylko po to aby sie bardzo podlizać :-) nie no to żart) a masz teraz dłuuugie włosi czy krótkie??? Bo te długaśne loki są przepiękne!!!!! Z mężem bardzo pasujecie do siebie :tak:

reklama
my jaj ze sprzeglem robilismy to okazalo sie dodatkowo, ze pekla skrzynia biegow i za cala naprawe wybulilismy bagatela 3500 zl

biedaczek.

a chwal sie chwal! :laugh2::laugh2::laugh2:

Dzwoniłam teraz do mamy, to powiedziała, że biedny już nie staje nawet na przednich łapkach tak to ciągnoł za sobą tylnie łapki ;(;(;( z weterynarzem umówienie jesteśmy na 17.30 niestety nie mógł przyjechać do domu my musimy do niego z Asterkiem pojechać. Boże dziewyczy dziś odejdzie członek mojej rodziny :-( zawsze go tak traktowałam jako część Nas i teraz po 15 latach musimy mu powiedzieć żegnaj.

Witam po poludniowo bry bry bry...
czytam was ale brak mi weny na odpisywanie - wybaczcie
ale jestem strzepkiem nerwow...
p.s. dziekuje za piekne komentarze na NK

Witajcie kochane

bardzo was przepraszam, ze zaniedbanie ale ostatnio sie nie wyrabiam. W pracy pracuje na pelny gwizdek, a w domu niestety Patryk mi nie popuszcza. Ostanio zaczal jeszcze bardziej wymagac mojej uwagi i ciagle chce byc kolo mnie. Caly czas do mnie podchodzi i wyciaga raczki zeby go wziac na rece. Jak tylko chce sie zajac obiadem, sprzataniem albo podejsc do kompa to on zaczyna sie zloscic. Chyba zaczyna sie to co u Hanifki. Na dodatek od kilku dni chodze nieprzytomna z niewyspania. Patryk prawie w ogole nie chce spac a jak probuje go uspic to mimo, ze jest bardzo zmeczony obraca sie na brzuszek, pozniej na czworaka i chodzi taki ledwo przytomny. Nie spi w nocy, budzi sie o 4-5 i od razu staje w lozeczku i nas budzi. Jak go wezmiemy do naszego lozka to od razu staje przy kaloryferze (mamy go za rama lozka), wali w niego raczkami i sie cieszy (pewnie mysli, ze gra na perkusji).

Jutro idziemy na szczepienie p/pneumokokom. Juz sie nie moge doczekac az sie dowiem ile wazy i mirzy ten moj lobuz :-D

bylismy dzisiaj w tym parku i moj piotrus mial na sobie polowke z krotkim rekawkiem, krotkie spodenki i gola glowe i spal w wozku a spotkalam babke, ktorej dziecko juz biegalo i mialo na sobie dlugie spodnie, body z dlugim rekawem i ciepla czapke zaslaniajaca uszy (ja takiej uzywalam jakies dwa miesiace temu). a ona oczywiscie wyrozbierana!

W sobote i niedziele w Krakowie bylo ok 25 stopni wiec i ja i Patryk bylismy ubrani w krotkie rekawki ale jak zobaczymal dzieciaczki w kurteczkach to po prostu wymieklam. Gdzie te mamuski maja glowy!!! Same sa porozbierane a dzieciu ubieraja jakby jechaly na biegun polnocny.

co u nas się zmieniło przez te kilka dni Wika wstaje przy wszystkim co się da przy kanapie przy szafkach, i stawia pierwsze kroczki przy tym nie wiem kiedy i jak to się stało tak szybko do tego doszło, a na raczkach to jest już wszędzie z taką prędkością że hej,
wczoraj to mi nawet weszła na 3 schodki do góry a spóściłąm ją z oczu na chwileczkę w przedpokoju i koniec trzeba ją zamykać w pokojach.
i mała nauczyła się robić papap szok bo jej nie uczyłam zawzięcie
i wydmu****e nosek chyba woli to od gruszki :-):-)

Gratulacje dla Wikusi!!! nam w tym tygodniu tez wyrosly oczy z tylu glowy. Odkad Patryk zaczal raczkowac i wstawac przy kazdym napotkanym sprzecie nie moge go spuscic z oka nawet na sekunde

Hani coraz czescije robi mi niespodzianki zasypiajac sama wlasnie przed chwila patrze na nia a ta spi w lezaczku z ciasteczkiem w rece ktore jadla, a ja przepis wam pisalam
Zobacz załącznik 78426

slodkosci!!!! Co tu duzo mowic Klavell - rosnie ci przesliczna i niesamowicie slodka coreczka

no i stało się Julia wypowiedziała pierwsze magiczne słowo -TATA leżała sobie i tak 10mni powtarzała aż zadzwoniłam do P do pracy żeby mu przekazać- ale dumny, a ja zawiedziona.... nie dość że każdy mówi jaka ona do niego podobna to jeszcze jej pierwsze słowo to tata- to jakiś spisek ;-);-)

GRATULACJE DLA JULECZKI

Tak apropos telewizora, powiedzcie mi drogie BBabeczki na jakiej platformie jest to BabyTV? Ja mam cyfre a rodzice polsat (bo mistrzostwa przecie :baffled:) i na obu brak

na platformie N. Niestety Patryk zupelnie nie chce ogladac tego programu. Nawet przez 5 minut nie pooglada. Woli ogladac Bloomberga z tata ;-)

Teraz pochwalę się co kupiłam sobie;-)
dsc02130fz5.jpg

dsc02129py3.jpg

dsc02131mp4.jpg

Witajcie popołudniowo!!!

Po weekendzie padam na twarz:baffled: Ta uczelnia mnie wykańcza, chyba już jestem na to za stara.
Promotorka podpisała mi pierwszą stronę pracy:tak: teraz tylko drukować, oddać, zdać:szok: i mogę odetchnąć.
W sobotę popołudniu byliśmy w zoo w Chorzowie, a te zwierzaki takie strasznie żałosne:-(, z roku na rok wygląda to coraz gorzej:-(
Jakoś mi się tam smutno zrobiło. Chyba nie powinno być takich miejsc.
Nadgoniłam zaległości, ale napisałyście ..... ho ho
Kasia - hmmm....po tej czerwonej kartce najwyżej będę musiała zejść z boiska:-D:-D Nic się nie stało:blink: Dzięki za telefon:-) Czasowna będę dopiero po Dniu Matki.Ten tydzień mam zawalony na maxa.:sorry2:
Masz dzisiaj smutny dzień, szkoda psiaczka:-(
Klavell - Gratuluje małej kupek do nocniczka:-)
Justyna - zestawik baaardzo ładny
Asiek - Gratulacje pierwszego słowa. U mnie też mówią, że tata woła brata;-)

reklama
My już po..... mama nie wytrzymała i wyszła z gabinetu, a ja wisiałam nad nim i płakałam jak lekarz dawał mu zastrzyk biedny raz pisnoł pooddychał głebiej pare razy i zasnoł... :-(:-(:-(

R go teraz zakopuje w ogródku, ale mam męża skur***** JEZU być tak wredny to szok!!!! SZKODA GADAĆ!!!! Napiszę tylko tyle szkoda mu było czasu i miejsca na końcu ogródka dla biednej psiny i mojego przyjaciela :-( okazało się dziś jakiego chama poślubiłam.

Justyna suknia śliczna :tak: a i dodatki również bardzo fajne :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry