reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra - podpisała, mi stronę tytułową tzn, że wszystko jest git i teraz tylką ją druknąć i oddać do dziekanatu:happy:
Hruda - moja córka jest wychowana " w podstawowym poczuciu religijności ", ale i tak mnie te codzienne modły jakoś odstraszają to dla mnie w pewnym sensie takie pranie mózgu:sorry2:. Atutem jest to, że takie kolonie są z reguły super zorganizowane i bardziej bezpieczne, no i zawsze chrzestny miałby na nią oko.
W końcu to jej pierwszy samotny wyjazd i nie wiem jak JA GO PRZEŻYJĘ:szok::szok::szok:

reklama
Enia a gdzie studiujesz????

Moja psiapsiólka już napisała prace mgr i dokładnie za miesiąc ma obrone tzn 18 czerwca, ale jej fajnie ja sama nie wiem czy kiedykolwiek będę miała ten zaszczyt pisania pracy mgr bo coś krucho u mnie z kasą na studia :-( a niestety czesne coraz wyższe.

Enia a gdzie studiujesz????

Moja psiapsiólka już napisała prace mgr i dokładnie za miesiąc ma obrone tzn 18 czerwca, ale jej fajnie ja sama nie wiem czy kiedykolwiek będę miała ten zaszczyt pisania pracy mgr bo coś krucho u mnie z kasą na studia :-( a niestety czesne coraz wyższe.
Wyższa Szkoła Bankowa z Poznania, ale mają wydział w Chorzowie.
Obronę mam 23 czerwca, a ostatni egzamin 22 czerwca:szok::szok:
Kasa na studia obłędna.

Enia obłedna oj obędna :-(:-(:-(:dry:

Dobra kobietki ja sie ewakuuje do łóżeczka bo padam na mordke :-( :nerd: papatki ogladne jeszcze na wspólnej i idę lulu

A wracając do telewizora to gwarancja kończy się we wrzesniu ufff!!!:-) Jutro ma przyjechać ktoś z serwisu, aby go zabrać do naprawy.

Ok to pa :tak::-D

Dziewczyny, jestem taka wkur......, ze hej:wściekła/y::wściekła/y: 6 maja zamówiliśmy na allegro ubranko do chrztu. Do tej pory nie przyszlo. A chrzest w ta niedzielę:szok::wściekła/y:

Dziewczyny, jestem taka wkur......, ze hej:wściekła/y::wściekła/y: 6 maja zamówiliśmy na allegro ubranko do chrztu. Do tej pory nie przyszlo. A chrzest w ta niedzielę:szok::wściekła/y:

No spoko!!! :wściekła/y: Może zadzwoń do tego kogoś. Ja bym na Twoim miejscu chyba kupiła drugie ubranko na wszelki wypadek no cóż wydatek podwójny, ale chrzest jest raz w życiu. A temu komuś należy się ogromny NEGATYW!!!!

Kasia, najpierw grzecznie napisałam do nich maila. Tylko, że to było wieczorem. Odpisali, że wszytkie dane mają w firmie i z rana na drugi dzień odpiszą. To było 15 maja. Nie odpisali. Dziś znów napisałam. Już mniej grzecznie. Jutro dzwonię. A raczej mąż zadzwoni, bo ja będę kląć:wściekła/y: Jak do środy nie przyjdzie to w piątek jedziemy kupić normalnie w sklepie.

WAZNE!!! potrzebuje na cito ksiazke, nasza biblie o DMKZ, wiecie o co chodzi? to co Harsh nam wysylala. Dla kolezanki, bo sie dziewczyna pogubila i ma mega kryzys. Plizzzz, ktora ja ma?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry