reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Naomi, to książka: Dlaczego mężczyzni kochają zołzy. Jak ją chcesz to podaj mi na priva swój adres email.

Justyna, już wysłałam do Ciebie.

WAZNE!!! potrzebuje na cito ksiazke, nasza biblie o DMKZ, wiecie o co chodzi? to co Harsh nam wysylala. Dla kolezanki, bo sie dziewczyna pogubila i ma mega kryzys. Plizzzz, ktora ja ma?
Co to jest za biblia ???????

a u mnie karteczki sa zolte i czerwone. i kazda z nas je ma :baffled: o co chodzi?
U mnie też są żółto czerwone:sorry2:ogarnął mnie daltonizm po weekendowy:sorry2::sorry2:
Chodziło mi o to, że nie widzę ich przy swoich postach, ale sama sobie chyba nie wystawie czerwonej kartki:rofl2:
Ciągle się słyszy w TV jak ludzie katują:szok::crazy: swoje dzieciątka:angry:
Boże co się dzieje to jakiś obłęd, czy to nasze społeczeństwo jest takie zdegenerowane :angry:
Zagranicą byłam trochę, ale jakoś nie słyszałam takich wiadomości:no:

Byłam dziś z Maciusiem na spotkaniu z dziewczynami ze szpitala (z patologii). Spotkanie ciągle przekładane było, głównie z mojego powodu. Ich dzieciaczki są o 2,5 tyg. młodsze od Maciusia. Umówiłyśmy się u jednej z nich. Jak wyszła po mnie do metra, to weszłyśmy do cukierni, a ona z takim tekstem do mnie: Czy ty, kobieto, możesz już w końcu wszystko jeść? Chodził jej o karmienie piersią. Bo ona karmiła jakieś 3 miesiące i prawie, że się ze mnie śmiała, że tak długo karmiłam i ciągle zachwalała jakie to korzyści ma, że już nie karmi, bo może wszytko jeść i pić. Tak więc już początek spotkania mnie powalił. Ogólnie średnio zadoowolna byłam, to ciągłe porównywanie dzieci mnie wkurzało.:wściekła/y:

Majandra - Dzięki dotarło:-) Szkoda, że spotkanie nie było udane. Ja też jeszcze karmię, nieprzejmuj się głupim gadaniem.
Może ona ma korzyści, ale dziecko z mleka matki ma jeszcze większe korzyści :tak:

Enia, właśnie się kapnęłam, że w poprzednim poście napisałam "karmię", a powinno być "karmiłam", bo zakończyłam 4 maja. Nie wiem czemu tak napisałam:baffled:
Często spotykałam się z takimi tekstami: po co karmisz tak duże dziecko? Przecież to mleko już mu nic nie daje.:szok: itp. I to mówiła np. dziewczyna, która teraz jest w ciąży.:baffled:

reklama
NuŚka - już mi leci na 31 wiosnę:sorry2:
Majandra - a mój cycu innego mleka niet:no: Karmienie jest ekstra, ale dobrze by było jakby jadł też inne mleczko. a jak tak dalej pójdzie to zgodnie z zaleceniami WHO pokarmię do drugiego roku życia:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry