Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mogę wysłąć córkę na kolonie od Salezjan. Chrzestny jest u nich wychowawcą, ale nie wiem... oni codzienie muszą iść na mszę. Jakoś mnie to od strasza, nie chciałabym, żeby dziecko miało pranie mózgu.
Kochane co myślicie o takich koloniach?????
Czy uważasz że msze to pranie mózgu...? jej ale ci zazdroszcze pobawilabym sie na weselisku jakims
a ja dzis znow ciacho robie tym razem to z olejem i brzoskwiniami wczorajszy jablecznik tak posmakowal mezowi ze wzial go do pracy a dzis poprosil o jeszcze
Teraz pochwalę się co kupiłam sobie;-)
![]()
![]()
![]()

Czytałam w jakiejś gazecie,że pokarm matki chroni dziecko do 6 miesięcy,a później nie ma już przeciwciał,więc napewno nie zapewnia naszym maluszkom tego co na początku,ale... To jak karmimy i jak długo to sprawa każdej z nas i tyle!Czy jest coś slodszego niż maluch przyklejony do cyca?Często spotykałam się z takimi tekstami: po co karmisz tak duże dziecko? Przecież to mleko już mu nic nie daje.itp.

+ wódeczka = BIBA!!Nuska - ale zartwonisia z ciebiebigos + zimne nozki...hrudy nozki
![]()
:-) Nie wiem kiedy sie obornie chyba za sto lat...rozdział badawczy nie ujzal swiatla dziennego
ale zmienmy temat....
Na szczescie nic sie nie stalo bo doslownie spadla na 4 lapki, troche sie przestraszyla ale po paru sekundach bylo ok...za to ja czulam sie jak...ach szkoda gadac
Nadal spimy z mama, mowimy mmmmama i dada, nie chcemy jesc sloiczkow i straszymy nowa mina pozmarszczanym noskiem sapiac jak maly byczek