hruda
Fanka BB :)
Kasia - bardzo mi przykro z powodu twojego pieska:-(...toz to czlonek rodziny...tylko czworonozny. Gratuluje kosi-kosi w wersji Kubalka. A ja mam teraz krotsze wlosy, takie za kark.
Agulka - sliczna suknia...a to jakas biba Wam sie szykuje?
Gosik- wspolczuje bolu korznkow, zdrwowiej dziewczyno!
Kina - fajnie ze nas odwiedzilas i gratuluje nowego flata:-)
A ja pekam z dumy bo moj Stas juz pije z normalnego niekapka awentu. Dalam mu na probe bo zawse taki uczy wiekszej samodzielnosci niz kapek Nuka ktory kapie jak cholera i wiadomo ze nie dam mu do swobodnego uzytku. A z awenta pil sam, nie zawsze wcelowal wlasciwa strona ale licza sie starania.:-)
Poza tym moj szkrab przekreca sie jak szlony z brzuszka na plecki
:-)
Nie zauwazylam tego do tej pory gdyz na podlodze czy macie twardo i skubany nie chce ryzykowac. A na kanapie turlal sie jak wariat i
podkulal nozki:-) - moze bedzie raczek z tego mojego Staska...moje kochane dzieciatko - lek na cale zlo
Agulka - sliczna suknia...a to jakas biba Wam sie szykuje?
Gosik- wspolczuje bolu korznkow, zdrwowiej dziewczyno!

Kina - fajnie ze nas odwiedzilas i gratuluje nowego flata:-)
A ja pekam z dumy bo moj Stas juz pije z normalnego niekapka awentu. Dalam mu na probe bo zawse taki uczy wiekszej samodzielnosci niz kapek Nuka ktory kapie jak cholera i wiadomo ze nie dam mu do swobodnego uzytku. A z awenta pil sam, nie zawsze wcelowal wlasciwa strona ale licza sie starania.:-)
Poza tym moj szkrab przekreca sie jak szlony z brzuszka na plecki

:-) Nie zauwazylam tego do tej pory gdyz na podlodze czy macie twardo i skubany nie chce ryzykowac. A na kanapie turlal sie jak wariat i
podkulal nozki:-) - moze bedzie raczek z tego mojego Staska...moje kochane dzieciatko - lek na cale zlo
. Jakoś mnie to od strasza, nie chciałabym, żeby dziecko miało pranie mózgu.
:-( nie mogłam wejśc do Twojego profilu, aby wysłać priva i myslałam, że to taki skrót a tu proszę