witajcie kochane ale wczoraj się rozpisałyście

to teraz po kolej co której miałam odp.
KASIU baaaaardzo mi przykro :-( wiem jak się czujesz bo sama 2 lata temu musiała uśpić pieska:-

-

-

-(
JUSTYNA ale zaszalałaś kochana suknia cuuuuuuuuudna i te dodatki- ślicznie będziesz wyglądać

HRUDA to Staś świetny zrobił tobie prezent z okazji miesięcznicy

to już teraz pewnie kwestia 2 tyg i bedzie slicznie raczkował- zazdroszczę ale tak pozytywnie

i mam nadzieje że wczorajsza rozmowa z mężem przebiegła chodź w miarę ok...
3AN_ECZKA<3 mi tez Julia spadła z łóżka miała wtedy 5m:-( więc nie obwiniaj się że jesteś złą matką bo nie tylko Tobie takie nieprzyjemnie incydenty się zdarzają...
a nową fryzurką to koniecznie musisz się pochwalić

prosimy o fotki
pogubiłam się kto w końcu ma tą naszą BIBLIĘ ale ja też baaaaaaaaaaaardzo bym prosiła:-)
co do najlepszych zabawek Julii to numerem jeden od jakiś trzech miesięcy jest nasz kot

już go parę razy tak mocno chwyciła że sierść mu wyrwała oj biedny on będzie biedny..
numer dwa i trzy to telefon komórkowy i pilot a dopiero później grzechotki, miśki itp...
wczoraj sprawdziłam ten wasz pomysł z bańkami, nalałam do szklanki wody z płynem do kąpieli i przez słomkę puszczała, później poszłam do pracy i zapomniałam to wylać a mój P myślał że to coś do picia i skosztował