reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Bry.

Czesc Aneczka! Fajnie, ze napisalas co u Ciebie slychac, wlasnie niedawno sie zastanawialam co u Ciebie.

E tam dziewczyny, co Wy mowicie z tym mlekiem, ze po 6tym miesiacu nic nie daje. Mleko matki to mleko matki, a mleko z puszki czy preparaty mlekozastepcze to jedynie witaminizowany tucznik.

Kasia, najpierw grzecznie napisałam do nich maila. Tylko, że to było wieczorem. Odpisali, że wszytkie dane mają w firmie i z rana na drugi dzień odpiszą. To było 15 maja. Nie odpisali. Dziś znów napisałam. Już mniej grzecznie. Jutro dzwonię. A raczej mąż zadzwoni, bo ja będę kląć:wściekła/y: Jak do środy nie przyjdzie to w piątek jedziemy kupić normalnie w sklepie.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja też bym kelła jak szewc, ale tu inaczej się nie da!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja dziś mam dość!!!!! Normalnie ostatkami sił uspiłam Kube jestem wielkim kłębkiem nerwów!!!!! Dziś mnie Kuba tak wyprowadził z równowagi, że miałam ochotę skoczyć z okna!!!! :wściekła/y::wściekła/y: Poszłam się wypłakać do łazienki, ale jeszcze chodzę. Normalnie nie wiem o co hallo czy to jeszcze wczoraj tak przeżywam historie z Asterkiem czy co. Kuba jest taki marudny, taki zaborczy że normalnie nie mogę wyjść ani na sekunde zostawiając go w łóżeczku. Jak go włoże do łóżka to ryk jak wyjdę ryk MAM DOŚĆ!!!!! Czy istnieje jakiś sposób aby wsadzić dziecko z powrotem do brzucha:dry:

Poza tym mam takiego nerwa na teściów!!!!! K*****WA!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie ja tego roku nie wytrzymam, normalnie wywiozą mnie do Tworek!!!!!!!!!

witajcie kochane ale wczoraj się rozpisałyście:szok:
to teraz po kolej co której miałam odp.

KASIU baaaaardzo mi przykro :-( wiem jak się czujesz bo sama 2 lata temu musiała uśpić pieska:-(:-(:-(:-(

JUSTYNA ale zaszalałaś kochana suknia cuuuuuuuuudna i te dodatki- ślicznie będziesz wyglądać:tak::tak:

HRUDA to Staś świetny zrobił tobie prezent z okazji miesięcznicy :-D to już teraz pewnie kwestia 2 tyg i bedzie slicznie raczkował- zazdroszczę ale tak pozytywnie :-D
i mam nadzieje że wczorajsza rozmowa z mężem przebiegła chodź w miarę ok...

3AN_ECZKA<3 mi tez Julia spadła z łóżka miała wtedy 5m:-( więc nie obwiniaj się że jesteś złą matką bo nie tylko Tobie takie nieprzyjemnie incydenty się zdarzają...
a nową fryzurką to koniecznie musisz się pochwalić:happy: prosimy o fotki

pogubiłam się kto w końcu ma tą naszą BIBLIĘ ale ja też baaaaaaaaaaaardzo bym prosiła:-)

co do najlepszych zabawek Julii to numerem jeden od jakiś trzech miesięcy jest nasz kot:-D już go parę razy tak mocno chwyciła że sierść mu wyrwała oj biedny on będzie biedny..
numer dwa i trzy to telefon komórkowy i pilot a dopiero później grzechotki, miśki itp...

wczoraj sprawdziłam ten wasz pomysł z bańkami, nalałam do szklanki wody z płynem do kąpieli i przez słomkę puszczała, później poszłam do pracy i zapomniałam to wylać a mój P myślał że to coś do picia i skosztował:-p:-p:-p:-p:-p

KASIU zawieź Kubę jeśli możesz do swojej mamy a sama idz gdzieś na 2 godz- spacer, koleżanka, zakupy cokolwiek musisz się oderwać kochana masz prawo mieć gorszy dzień.... posłuchaj Asi:tak:

Asiu kocham go i to bardzo, ale ostatnio skodur z niego niesamowity :-( a może i on mnie tak kocha, że ani sekundy nie chce być beze mnie :-) to miłe i wspaniałe, ale troszku męczące :-(

reklama
Asiu teraz od pierwszego lub od 20-go czerwca mam dostać telefon :-(:szok: serio przeraża mnie to, ale wiem że jak odpoczne od tego całego zamieszania i pobędę wśród dorosłych ludzi to będę lepszą mamą :tak::-D

Dziewczyna 16-go maja poszła na L4 jest w 6 miesiącu ciąży i coś tam jest nie tak musi leżeć. Mam wskoczyć na jej miejsce. Gadałam z Panią naczelnik to mówiła, że musi upłynąc 30 dni od przejścia na zwolnienie pracownika, aby mogła przyjąc kogoś innego. To jak by co mam jeszcze miesiąc totalnego luzu z Kubusiem póżniej praca 8 godzin 5 dni w tygodniu to nie tak źle. Jak będę pracować na rano to sobota mnie obejmie, ale za to muszę odebrać ten wolny dzień w tygodniu (niedziela zawsze wolne) a jak będę pracować po południu sobota wolna. A i niestety bedę pracować na okienku no cóż zawsze się bałam pracy z ludzmi bo wiadomo jak jest, chcesz dobrze, a i tak wychodzi na źle.:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry