reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
i co z tym robisz?
nic:sorry2:

ha! znalazlam wloska NK! i zarejestrowalam sie w mojej szkole... jako pierwszy uczen! :szok::szok::szok: czyzby tylko w polsce NK robila taka furore???
bo Wlosi maja piekne klimaty, ciepelko i wola raczej w kafejakch biesiadowac i plotkowac...nie to co my - niedzwiedzie polnocy w kufajach prawie caly rok, zzziab na "polu" wiec co robic;-):-)
Nuska - udanego przyjecia...nie zapomnimy, badz spokojna:-)...a pazury obowiazkowo na czerwono hehe

a wiesz, ze polowa z moich znajomych zanim mnie poznala myslala, ze polska lezy gdzies na polnocy rosji? :szok:
no to widze ze te ich ploteczki na pewno nie byly na tematy geograficzne:baffled:
swoja droga jestesmy chyba postrzegani przez wiekszoc mieszkancow innych panstw Europy czy reszty swiata jako byla republika Rosji...parszywa historia:crazy:

masz troche racji, ale niestety akurat w tym przypadku olbrzymia role odgrywa ich ignorancja! wyobraz sobie, ze kolezanka klucila sie ze mna, ze polska to miasto w niemczech i skoro twierdze inaczej to widocznie z polski nie jestem :-D. a niby k.... skad :baffled:. inna babka byla swiecie przekonana, ze w polsce mowimy po francusku!!!

No to chyba niezbity dowod na ich..tak - ignorancje! dobrze ze polacy sa bardziej douczeni...a dlugo tam zylas? pewnie po wlosku mowisz biegle - zazdroszcze!:-)

reklama
Nie mam pojęcia, Hruda. Zauważyłam, że ktoś z moich znajomych usunął konto i długo dochodziłam kto,ale weszłam do Waszych znajomych i się zgadza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry