majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Już zapomniałam;-)tylko nie zapomnijcie mnie;-);-);-);-);-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już zapomniałam;-)tylko nie zapomnijcie mnie;-);-);-);-);-)

nici co z tym robisz?

bo Wlosi maja piekne klimaty, ciepelko i wola raczej w kafejakch biesiadowac i plotkowac...nie to co my - niedzwiedzie polnocy w kufajach prawie caly rok, zzziab na "polu" wiec co robic;-):-)ha! znalazlam wloska NK! i zarejestrowalam sie w mojej szkole... jako pierwszy uczen!czyzby tylko w polsce NK robila taka furore???
a wiesz, ze polowa z moich znajomych zanim mnie poznala myslala, ze polska lezy gdzies na polnocy rosji?nic
bo Wlosi maja piekne klimaty, ciepelko i wola raczej w kafejakch biesiadowac i plotkowac...nie to co my - niedzwiedzie polnocy w kufajach prawie caly rok, zzziab na "polu" wiec co robic;-):-)

no to widze ze te ich ploteczki na pewno nie byly na tematy geograficznea wiesz, ze polowa z moich znajomych zanim mnie poznala myslala, ze polska lezy gdzies na polnocy rosji?![]()

. a niby k.... skad
. inna babka byla swiecie przekonana, ze w polsce mowimy po francusku!!!
naomi tam siedzi, i majandra tam siedzi, i ja tam zagladam co chwila 
jak to? cos sie stalo? o matko znow afere mamy, tak jak bylo z KlavellBlimka usunęła konto na NK.![]()