reklama

Wrześniówkowe mamy

Witajcie :)
Wypada, żebym w końcu napisała co u nas :) Oliwka jest bardzo ruchliwa. Myślę, że już wkrótce zacznie raczkować. Niestety znowu ma pleśniawki. Mam poczucie winy, że robię coś nie tak ;-/ bo to już, któryś raz z kolei.No i oczywiście nici ze szczepienia.

reklama
allo allo...
glowa mi peka od tych cholernych mysli...
Hrudzia aż mi smutno że znowu masz kiepski nastrój :-( aż mi to do Ciebie nie pasuje Ty pełna radości przebojowa "równa" dziewczyna i taka smutna nie no nie pasuje mi to do Ciebie. buuuu
no walsnie Nuska ( milo ze sie martwisz:-)) - bo jestem wesola i pozytywnie nastawiona osoba i tak tez jestem postrzegana w realu przez przyjaciol i szlag mnie trafia bo z TYM czlowiekiem sie nie da - potrafi km moja cala radosc zniszczyc i zdolowac ze szkoda gadac, nagadac takich anty-wyznan ze tylko sie pochlastac...gdzie w takiej sytuacji rozlaki chyba jasne jest ze trzeba przynajmniej probowac, przynajmniej! rekompensowac te wszystkie bole z nia zwiazane...

. Kupiłam mu szlafroczek i nareszcie sandałki.
No wlasnie, mialam sie was pytac - czy juz wasze bable maja szlafroczki, czy sa wogole takie mini szlafroczki? bo ja uzywam jeszcze tego reczniczka z kapturkiem:sorry2::zawstydzona/y:
Wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć wam że w Deep jest promocja dziś i jutro wszystko -40% opłaca się bardzo.Kupiłam sobie spodnie bluzkę bluzę
a co to za sklep Deep i gdzie on sie miesci?

hruda my chyba możemy podać sobie rękę... fakt teraz się z P nie kuce ale wiem że to tylko kwestia czasu obydwoje mamy silne charaktery i się "ścieramy".... pewnie u Was też tak jest...

co do szlafroczka to ja też nadal używam ręczniczka z kapturkiem i chyba na razie tak zostanie:dry:

Byliśmy dziś u znajomych, którzy zawsze wydawali mi się tacy idealni i pedantyczni. A dziś mąż zauważył u nich kurz:szok::-D A ona jest teraz w ciąży (termin na 25 lipca) i miałam długie paznokcie u stóp:szok:. Ja na kilka dni przed porodem sama sobie je obcięłam, a ona: wstyd:-D. Mają już jedno dziecko, chłopca, 6 lat i bardzo go "sucho" wychowują. Przyznała mi się, że on się rzadko przytula. Ale to ich wina, są tacy oziębli:baffled:

majandra wstyd sie przyznac ale u mnie tez gdzie nie gdzie znajdzie się kurz- ale ja juz kiedyś rozpisytawlam się jaką jestem pania domu:tak:;-)
jak ja nie lubie sprzatac:angry::angry::angry:

a co do oziębłości to moja koleżanka z pracy oddaje swoją prawie 2 latnia córeczkę do żłobka i wczoraj słyszała rozmowę jednej mamy z dyrektorką cytuje
*jak to żłobek jest zamknięty na czas wakacji (mówi mama dziecka)
*no niestety takie są u nas reguły ale może Pani wziąć urlop akurat w okresie letnim (mówi dyrektorka)
* no jasne będę brać urlop po to żeby siedzieć z dzieckiem
masakra co za podejście:evil::evil:

czesc dziewczyny, wpadlam tylko na chwile bo ide jeszcze posprzatac i siebie do snu przygotowac (wczesniej oczywiscie sie jeszcze odezwe).
widzielismy dzisiaj straszny wypadek. wiecie jak wygladaja te wielkie rolki z blacha czy miedzia... otoz niedaleko nas jechal tir z takimi wlasnie kilkutonowymi rolkami. w pewnym momencie dwie z nich sie poluzowaly i wypadly prosto na auto jadace z tylu... i nawet nie turlaly sie po drodze tylko spadly bezposrednio na dach, ktory zostal doslownie wbity w ziemie. wszystkich w srodku po prostu zmiazdzylo... nie wiem jeszcze ile dokladnie osob jechalo samochodem, maz poszedl do pracy na 20 to sie dowie od kolegow... (*)
nie moge przestac o tym myslec, straszny widok :-(
do tego przed chwila zajrzalam na NK i okazalo sie, ze kolega zamiescil tam zdjecie swojego 7 miesiecznego siostrzenca, ktoremu rosna dwa naczyniaki jamiste. prosi o pomoc (potrzebne sa dwie operacje a jedna kosztuje 7000 euro). jesli ktoras ma ochote to zerknijcie prosze. kolega to adam szewczyk. liczy sie kazda zlotowka...
no i mam strasznego dola, az mnie mdli caly czas...

Iza fatalny dzien nie dziwe Ci się:-(:-(
weszłam na Twojego znajomego- masakra biedny dzieciaczek, trzeba bedzie pomóc każdy grosz pewnie się liczy- aż mam łzy w oczach.......
wypadek też straszny-jakie te nasze życie jest ulotne, wystarczy chwila....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry