Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no walsnie Nuska ( milo ze sie martwisz:-)) - bo jestem wesola i pozytywnie nastawiona osoba i tak tez jestem postrzegana w realu przez przyjaciol i szlag mnie trafia bo z TYM czlowiekiem sie nie da - potrafi km moja cala radosc zniszczyc i zdolowac ze szkoda gadac, nagadac takich anty-wyznan ze tylko sie pochlastac...gdzie w takiej sytuacji rozlaki chyba jasne jest ze trzeba przynajmniej probowac, przynajmniej! rekompensowac te wszystkie bole z nia zwiazane...Hrudzia aż mi smutno że znowu masz kiepski nastrój :-( aż mi to do Ciebie nie pasuje Ty pełna radości przebojowa "równa" dziewczyna i taka smutna nie no nie pasuje mi to do Ciebie. buuuu
No wlasnie, mialam sie was pytac - czy juz wasze bable maja szlafroczki, czy sa wogole takie mini szlafroczki? bo ja uzywam jeszcze tego reczniczka z kapturkiem. Kupiłam mu szlafroczek i nareszcie sandałki.

a co to za sklep Deep i gdzie on sie miesci?Wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć wam że w Deep jest promocja dziś i jutro wszystko -40% opłaca się bardzo.Kupiłam sobie spodnie bluzkę bluzę

A ona jest teraz w ciąży (termin na 25 lipca) i miałam długie paznokcie u stóp
. Ja na kilka dni przed porodem sama sobie je obcięłam, a ona: wstyd
. Mają już jedno dziecko, chłopca, 6 lat i bardzo go "sucho" wychowują. Przyznała mi się, że on się rzadko przytula. Ale to ich wina, są tacy oziębli