majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
W photoshopie?;-)zaraz wkleje fotki na zamknietym, tylko najpierw musze je przerobic. a to troszke potrwa.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W photoshopie?;-)zaraz wkleje fotki na zamknietym, tylko najpierw musze je przerobic. a to troszke potrwa.

Ja kupiłam szlafrok na 114cm, fakt,że nieco;-) za duży,ale dorośnie do niego i będzie miał na dłużej. Powód zakupu był taki,że zaczęłam kąpać małego w brodziku,a że łazienka jest mała to szybko się nagrzewa od pary. W łazience małego "oprawiam" i idziemy do zimnego (w porównaniu z łazienką) pokoju. Przeziebił mi się przez to. Więc kupiłam szlafrok,żeby nie wynosić go w kocyku.No wlasnie, mialam sie was pytac - czy juz wasze bable maja szlafroczki, czy sa wogole takie mini szlafroczki? bo ja uzywam jeszcze tego reczniczka z kapturkiem

ETKA pomóż przez pomyłke dałam czerwoną kartke Eni chciałam jej wysłać priva a naciłam coś innegoO MATKO!!!
Mi wyszło że jest odwrócone 
dupa dupa dupa...napilabym sie wodki![]()
Ale jaka to impreza jak Olka gorączkę dostała a Bartek był marudny :-( Ale parę kieliszków wypiłam 
Przepisał mi dla niej antybiotyk ale tylko w wypadku gdy dostanie gorączki powyżej 38st
Ja zaglądam w gardło a u Olki a tam ropa
A u Bartka ewidentnie widać że idzie ząbek
A on do mnie że nie widać żadnych oznak
Jak mi jeszcze jutro będzie tak gorączkować to idę w poniedziałek do lekarza innego 

To jest za mała różnica i powiem Wam szczerze że nie dawałam sobie rady 

na stronce, ktora podala mi hruda. ze mnie zaden komputerowiec, wiec polegam na was calkowicie.W photoshopie?;-)![]()
u nas juz byla. i to takie oberwanie chmury! a my akurat wychodzilismy z piotrkiem z autaOj burza idzie do mnie![]()

wspolczuje. mam nadzieje, ze szybko minie.Ale masakra jak takie dzieci są chore,marudne a nie ma kto pomócTo jest za mała różnica i powiem Wam szczerze że nie dawałam sobie rady
![]()

ja tez daje hanifke do przedszkola tu nie ma czegos takiego jak zlobek juz szukam jej miejsca jezeli do 3 tygodni znajde to super jesli nie to od wrzesnia pojdzie i nie uwazam siebie wcale za oziebla a do przedszkola idzie bo ja ide do szkoly jezyjkowej zajecia 5 razy w tygodniu od pon-pt w godzinach 9:30-14:30 a nie bede jej dziennie wozic do babci bo musialby maz ja wozic o 6:00 jak do pracy jedzie i wracala by z nim o 17-18a co do oziębłości to moja koleżanka z pracy oddaje swoją prawie 2 latnia córeczkę do żłobka i wczoraj słyszała rozmowę jednej mamy z dyrektorką cytuje
*jak to żłobek jest zamknięty na czas wakacji (mówi mama dziecka)
*no niestety takie są u nas reguły ale może Pani wziąć urlop akurat w okresie letnim (mówi dyrektorka)
* no jasne będę brać urlop po to żeby siedzieć z dzieckiem
masakra co za podejście![]()
Poprosty przysnęłam jak mu dawałam cycka a tak to śpi u siebieAgulka to mały z wami śpi w łóżkuale zawsze czy to taki wczorajszy wybryk:-)?????