reklama

Wrześniówkowe mamy

Jestem jestem i znow wam sie pochwale, wybaczcie ze was tak tym nocnikiem mecze ale normalnie n ie wiecie jak sie ciesze wiem ze hanifka nie robi do niego swiadomie tylko poprostu jej sie udaje ale i tak fajnie bo ja staram sie ja sadzac jak widze ze cos chce i tak byly juz dwie kupki a dzis rano po mleczku ja posadzilam i pierwsze siuski zrobila jupi...:tak::tak::tak:

Klavell super ja zamówiłam Zuzi nocniczek ale jeszcze nie przyszedł zobaczymy jak jej pójdzie

Dziewczyny wybieracie się może na najnowszy film o przygodach Indiany Jonesa????? Bo ja już się doczekać nie mogę kiedy będzie w Naszym mieście!!! Uwiebiam filmy z Harrisonem Fordem, a trylogie Indiany oglądałam chyba ze 100 razy.

Ja to nie jestem jakąś wielką fanką ale W na 100 % nie odpuści:-)
Kasia no jak to gdzie jestem przecież pisałam wczoraj a właściwie chyba już dzisiaj a wcześniej byłam w Wa-wie

Moja Zuzia jeszcze na szczęście potrafi się sama zabawić wkładam jej do ta takiego dużego kojca zabawki i mate edukacyjną i potrafi się tak nawet godzinę zabawić no ale ona jest od Hanifki praktycznie miesiąc młodsza więc pewnie wszystko przed nami na razie to cygańskie dziecko jest do każdego pójdzie. A lęk separacyjne zdrowy objaw świadczy o prawidłowym przywiązaniu.

reklama
Witam się i ja!

Olce przeszło bo już od rana dokazuje,a Bartek coś zaczyna pokasływać :no: Dobrze że jeszcze paskudna pogoda to posiedzimy w domciu jeszcze dzisiaj :angry:
Dziewczyny nadróbcie mi parę głosów na Bartka (podpis mam w linku) bo mamy ich aż 5 :szok: Aż takie beznadziejne zdjęcie mamy :szok:

Etka ja również nie mogę zagłosować bo już oddałam swój głos :zawstydzona/y: na Wikunie :-( pamietam, że miałaś pisać kiedy mamay zacząc głosować i chyba przeoczyłam ten moment i zagłosowałam na kogoś innego :-(

etka zalogowałam sie i dalej co ne mogę zagłosowac

etka ja zagłosuję ale nie wiem jak bo tam pojawia sie napis " Nie możesz głosować w tej sondzie"

No to po ptokach jak to się mówi :wściekła/y: Widocznie będą mogły zagłosować te dziewczyny które są zarejstrowane na tym portalu :tak: Dobra to nic,jakoś to przeboleję ;-)
Kasia widziałam Twoje zdjęcia Kubalki :tak: Powinno ono wygrać :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry