reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Każdy ma swoje widzimisię i każda z nas ma prawo sama decydować o tym jak karmi, ubiera, usypia, wychowuje swoje dziecko. I nikomu nic do tego :tak:
BRAWOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jutro wizyta u piediatry a w srode szpital ale mam stracha
trzymamy kciuki

co do najlepszych zabawek Julii to numerem jeden od jakiś trzech miesięcy jest nasz kot:-D już go parę razy tak mocno chwyciła że sierść mu wyrwała oj biedny on będzie biedny..
my od dwoch dni mamy szczeniaka. piotrus sie w nim po prostu zakochal. az piszczy na jego widok. ciagnie go za co sie da i wklada mu raczki do pyszczka. a jak go piesek oblize to smieje sie w nieboglosy :-D

już pracowałam w handlu to wiem co to znaczy.
oj znam ten bol, znam...

KUTAS JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!
o jezu, ale przygoda...

Jestem jestem i znow wam sie pochwale, wybaczcie ze was tak tym nocnikiem mecze ale normalnie n ie wiecie jak sie ciesze wiem ze hanifka nie robi do niego swiadomie tylko poprostu jej sie udaje ale i tak fajnie bo ja staram sie ja sadzac jak widze ze cos chce i tak byly juz dwie kupki a dzis rano po mleczku ja posadzilam i pierwsze siuski zrobila jupi...:tak::tak::tak:
klavell chwal sie, chwal :laugh2: ja tez zamierzam kupic nocnik, ale jak wrocimy z wakacji, za miesiac.
hruda- kupilac te buciki do latania po jamajskich gorach?

hey!
ZNOWU nie mam weny na pisanie, ostatnio mam male problemy i wchodze, czytam, ale jakos nie chce mi sie pisac. Wybaczcie!Ale podczytuje na biezaco.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry