Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
BRAWOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!Każdy ma swoje widzimisię i każda z nas ma prawo sama decydować o tym jak karmi, ubiera, usypia, wychowuje swoje dziecko. I nikomu nic do tego![]()
trzymamy kciukijutro wizyta u piediatry a w srode szpital ale mam stracha
my od dwoch dni mamy szczeniaka. piotrus sie w nim po prostu zakochal. az piszczy na jego widok. ciagnie go za co sie da i wklada mu raczki do pyszczka. a jak go piesek oblize to smieje sie w nieboglosyco do najlepszych zabawek Julii to numerem jeden od jakiś trzech miesięcy jest nasz kotjuż go parę razy tak mocno chwyciła że sierść mu wyrwała oj biedny on będzie biedny..

oj znam ten bol, znam...już pracowałam w handlu to wiem co to znaczy.
o jezu, ale przygoda...KUTAS JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!
klavell chwal sie, chwalJestem jestem i znow wam sie pochwale, wybaczcie ze was tak tym nocnikiem mecze ale normalnie n ie wiecie jak sie ciesze wiem ze hanifka nie robi do niego swiadomie tylko poprostu jej sie udaje ale i tak fajnie bo ja staram sie ja sadzac jak widze ze cos chce i tak byly juz dwie kupki a dzis rano po mleczku ja posadzilam i pierwsze siuski zrobila jupi...![]()
ja tez zamierzam kupic nocnik, ale jak wrocimy z wakacji, za miesiac.huraaaaaa!!!!!!!!! ja tez chce!Moja Zuzia właśnie sama usiadła ale prezent na 8 urodzinki :-):-):-)
Moja Zuzia właśnie sama usiadła ale prezent na 8 urodzinki :-):-):-)