monia_l
Wrześniowe mamy'07
hey!
ZNOWU nie mam weny na pisanie, ostatnio mam male problemy i wchodze, czytam, ale jakos nie chce mi sie pisac. Wybaczcie!Ale podczytuje na biezaco.
ja mam tak samo
ide coś na innych wątkach może napisze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hey!
ZNOWU nie mam weny na pisanie, ostatnio mam male problemy i wchodze, czytam, ale jakos nie chce mi sie pisac. Wybaczcie!Ale podczytuje na biezaco.
ide coś na innych wątkach może napisze

to Was wszystkie zaproszę i urządzimy jedno wielkie urodzinowe przyjęcie dla naszych maluchów.Ok to muszę to gdzieś wyciąć i skopiować żebys się później nie wycofała i zrobimy ci taki BB-nalot:-):-):-):-):-):-):-):-):-)Jak za parę lat sie tam wprowadzimyto Was wszystkie zaproszę i urządzimy jedno wielkie urodzinowe przyjęcie dla naszych maluchów.
Moja Zuzia właśnie sama usiadła ale prezent na 8 urodzinki :-):-):-)
ja też ja teżja tez chcę
HRUDA mam nadzieje, że Twój podły nastrój to tylko chwilówka..... czekam na posta o treści "wszystko jest ok:-):-):-)".....

Klavell świetny pomysł z tym wątkiem![]()
Izabela - jakbys wiedzialahruda- kupilac te buciki do latania po jamajskich gorach?

- byc kobieta byc kobieta tralala...przynajmniej tak sobie moge mini-radosc zrobic bo z mezem masakra:-(...wiec wlasnie kupilam sobie takie oto obuwie letnie:-) - oba za 49,99

Te biale w CCC ale tam to ogolnie radio-bieda, jakies wszystkie buty byle jakieHruda gratuluję udanego zakupu rozumiem że w piątek jedne nam zaprezentujesz tak w realu:-):-) a gdzie kupiłaś bo naprawdę ładne i dobra cena

...... albo oka jak kto woli na moich imprezach nikogo głowa nie boliTe biale w CCC ale tam to ogolnie radio-bieda, jakies wszystkie buty byle jakie
A te czarne, w H&M w Alfie. Byly schowane ale zauwazylam na jednym manekinie.
Piekne sa tez w Nina West ale tam to powyzej 200zika, wiec jak kto chce.
Teraz marzy mi sie czerwona sukienka, biala spodnica, biale lniane portki i bedzie si-ka-la fą![]()
;-);-)