Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Etka - zaglosowalam. Dzieki Monia. Dziewczyny logujcie sie na Babyonlie bo "nasz" BBartus potrzebuje waszych glosow:-)
moj glos juz ma
No to sehr haraszo!!! bo juz obmyslalam wikopomny plan jakby to Cie przekupic kawa, lodami zebys po lekarzu wrocila do nas bo godzinka na TAKIE SPOTKANIE NA SZCZYCIE to za malo. Ale tak to kawy nie dostaniesz;-)oj kobiety nie nadazam za Wami.
Szukam czarnej takiej bluzko-tuniki, z rekawami "kimono", a na allegro same S-ki, trza mi L-ki. Widzialyscie gdzies?
Nuska, Hruda - w piatek mi odpadla rehabilitacja Staska, wiec bede bez pospiechu![]()
Ide glosowac na Bartka.

Znam tylko angielski.Dziewczyny pomóżcie tylko się nie smiejcie bo pisze mi na skeypa jakaś babka po angielsku a ja niestety nie znam angielskigo(wiem w dzisiejszych czasach to wstyd) i jej nie rozumiem i niewiem co jej mam napisać ona napisala mi coś takiego:
I know only english
jak wam się udało bo ja zalogowałam się i dalej mam "Nie możesz głosować w tej sondzie" buuuuuuu:-(
Nie watpie ale zawsze jedna bylaby "w suchym"dziewczyny dajcie linka gdzie sie glosuje na Bartka.
Hruda - sama se kupie![]()

tak i nica zarejstrowalaś się najpierw?
zaden wstyd ja tez nie znamDziewczyny pomóżcie tylko się nie smiejcie bo pisze mi na skeypa jakaś babka po angielsku a ja niestety nie znam angielskigo(wiem w dzisiejszych czasach to wstyd) i jej nie rozumiem i niewiem co jej mam napisać ona napisala mi coś takiego:
I know only english
olśnienieNuska - od razu po zalogowaniu wyswietlila mi sie ikonka z kwadracikami innych dzieci w tym Bartusia...moze musisz czekac na jakis link aktywacyjny?
głos oddany