reklama

Wrześniówkowe mamy

Hrudzia umieściłaś na NK zdjęcie drzewka i taki opis....... hmmm tajemniczy ja tam zaglądam i czekam i zaglądam i dalej czekam na odpowiedź a Ty dalej tajemnicza jesteś??????
I o to chodzi broda:-D;-)
...a tak powaznie to wkleilam tak chyba dla samej siebie...bo patrzac kiedys na te drzewo, a bylo to w Greenwich, obok Londynu uswiadomilam siebie ze sie zakochalam w J...a J chyba tez zna te "moje" drzewo...

reklama
Dziewczny już wiem jak zaglosować na Bartusia:tak:wystarczy się tylko zarejstrować, zalogować i oddać glos:tak:ja już swój glosik oddalam ;-)oczywiście na Bartusia:-)

I o to chodzi broda:-D;-)
...a tak powaznie to wkleilam tak chyba dla samej siebie...bo patrzac kiedys na te drzewo, a bylo to w Greenwich, obok Londynu uswiadomilam siebie ze sie zakochalam w J...a J chyba tez zna te "moje" drzewo...

Romantyczne:-):-):-) to faktycznie nie zdradzaj tego na NK

Etka - zaglosowalam. Dzieki Monia. Dziewczyny logujcie sie na Babyonlie bo "nasz" BBartus potrzebuje waszych glosow:-)

ma się rozumieć że lecę głosować

oj kobiety nie nadazam za Wami.
Szukam czarnej takiej bluzko-tuniki, z rekawami "kimono", a na allegro same S-ki, trza mi L-ki. Widzialyscie gdzies?

Nuska, Hruda - w piatek mi odpadla rehabilitacja Staska, wiec bede bez pospiechu :)

Ide glosowac na Bartka.

Dziewczyny pomóżcie tylko się nie smiejcie bo pisze mi na skeypa jakaś babka po angielsku a ja niestety nie znam angielskigo(wiem w dzisiejszych czasach to wstyd) i jej nie rozumiem i niewiem co jej mam napisać ona napisala mi coś takiego:
I know only english

reklama
oj kobiety nie nadazam za Wami.
Szukam czarnej takiej bluzko-tuniki, z rekawami "kimono", a na allegro same S-ki, trza mi L-ki. Widzialyscie gdzies?

Nuska, Hruda - w piatek mi odpadla rehabilitacja Staska, wiec bede bez pospiechu :)

Ide glosowac na Bartka.

jupiii:-):-):-):-):-):-):-) a juz się przestraszyłam czytając "w piątek mi odpada.....":szok::-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry