izabela352
Fanka BB :)
hruda- kamien z serca. a nawiasem mowiac mojemu piotrusiowi tez ida cztery na raz (wszystkie na gorze). ale na szczescie poki co przechodzimy to bez wiekszych komplikacji.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tymek też poszedł spać, na kolację zjadł... 30 ml mleka. Ciekawe, jak długo na tym pociągnie:-)
.
A ile warstw nakładasz i w jakich odstępach czasowych? Ja zawsze nakładam 2 warstwy, robię między nimi przerwę nawet godzinę. Czasem pomagam sobie suszarkąKurcze, powinnam iść sobie zrobić paznokcie a mi się nie chce. Co zrobić żeby szybko wyschły? Ja po pomalowaniu przez godzinę nie mogę niczego robić, a kolejną godzinę muszę bardzo uważać
;-)
i moze przywioze jakas salatke albo ciasto? oczywiscie bede tylko patrzec jak wy jecie 

Ostatnio robiłam french (2xbiały, 2x mleczny) ale trwało to chyba ze 3 godziny. Teraz wymiękłąm i daję tylko mleczny, dwie warstwy. A jak suszarką to na ciepłym czy zimnym strumieniu?
luandzia- trafiei moze przywioze jakas salatke albo ciasto? oczywiscie bede tylko patrzec jak wy jecie
![]()
jasne