reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Hey dziewczyny czytam was na bierzaco ale jakos nie mam natchnienia do pisania.Kilka dni temu dostalam @ i jakos niemoge sie pozbierac.Aczkolwiek wczoraj mialam taki przyplyw energii ze posprzatalam,ugotowalam obiad,upielkam ciasto,zrobilam pranie,poprasowalam.I jeszcze mialam ochote umyc okna ale se odpuscilam.Naomi teraz lobuzuje widzi swoje odbicie na marmurze w kominku i sie drze sama do siebie:-D:-D:-D
Wroce pozniej jak se jakos ogarne.

reklama
No nie jak obiecałam grilla to już nie wypada się wykręcać :-D:-D:-D
To może czwartek po 16 ? Napisze Ci na priva jak do mnie trafić (raczej nikt nie ma z tym problemu)

ok, to we czwartek ok 16. wyprawie meza do pracy ;-) i przybede moim bojlidem. napisz koniecznie co mam przyniesc na tego grilla. a co do trafienia to... najwyzej wezme nawigacje :laugh2:
hruda! pisz koniecznie co i jak!

Ok. Jestem.
Hrudzia mam nadzieję, że ze Staśkiem oki.
Nie obraź się, ale masz jobla. Stasiek jest cudowny i wcale nie gruby:tak:

Kasia ja mam wykupioną polisę posagową w Compensie S.A. ale tylko na MAję. Założylismy ją kiedy się urodziła, a Adasiowi niestety na razie nie , Założymy jak pójdę do pracy. Płacimy m-cznie 65 zł i dopiero będzie mogła dostac kase jak ukończy 21 lat. Ta kwota będzie rosła zależec to będzie od inflacji, na dzień dzisiejszy dostałaby ponad 20tys no i oczywiście jest to ubezp. dodatkowe ubezp. w razie wypadku, smierci rodziców - renta, jakaś tam częśc wypadkowego itp.

Znajomi wczoraj pojechali. Zadowoleni byli ze spływu, grill też udany jak pisałam. Maja się wyszalała.:-D

Zazdroszczę Wam , że możecie spotkac się na realu, ja bym też tak chciała.:tak:

Hruda, czekam na dobre wieści. A jeśli chodzi o "nadwagę" Stasia, to pamiętasz jak ja się martwiłam, że przekarmiam Maciusia? A teraz okazało się, że jego waga jest ciutkę poniżej 50 centyla. Po prostu spala dużo więcej i smukleje.

Może NuŚka lub Carioca mogłyby napisać choć smska do Hrudy. To byśmy coś wiedziały.

hruda nie martw sie, zobaczysz (tak czuje), ze to "tylko" zabki :-)

enia mam taka nadzieje, ze sie jej spodoba, ale pewnie pobawi sie pare godzinek i juz koniec. Za to szaleje, jak jest u innego dzidziusia,bo wiadomo-czyjes zabawki sa najlepsze :-)

Zuzia ma podobny stoliczek dokładnie taki
Stoliczek muzyczno-edukacyjny Leap Frog JAK NOWY (366745095) - Aukcje internetowe Allegro

i jest to zdecydowanie jej ulubiona zabawka więc myślę że będziesz zadowolona
Hruda mam nadzieje że to jednak tylko zębole
Iza to jesteśmy umówione :-)

Iza nie mam prawka :-( czego bardzo żałuje, ale wszystko do nadrobienia. Mam zamiar teraz w najbliższym czasie się wybrać bo PJ to podstawa.

Agulka no ta polisa posagowa brzmi ciekawie. My na razie przeniesiemy pieniądze do mbanku i zobaczymy co dalej.

Larcia stolik świetny!!!!

A i pochwalę się z Enia jesteśmy umówione na spacerek we wtorek :-) ale fajnie!!!!!

HRUDA JAK STASIU!!!!???????

reklama
Do góry