Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
.Bardzo ci dziekuje za odpowiedzenie na moj post.Napewno przejze ten link ktory mi podalas.Andżelika - chętnie sie podziele z Tobą tym co wiem a sama też wiem niewiele bo sie wszystkim mój mąż zajmuje.
W każdym razie opieka medyczna dla ciężarnej jest na pewno za darmo, jak idziesz do GP to powiedz ze jesteś w ciąży i wtedy nie musisz za nic płacić nawet jak nie masz ubezpieczenia ani pracy.
Jeżeli chodzi o zasiłki to nie wiem jak sie sprawy mają bo mi nie przysługują żadne i sie tym nie interesowałam
Na pewno dostaniesz child benefit to jest pieniądze na dziecko ale to dopiero po urodzeniu, natomiast nie wiem jak to jest w czasie ciąży.
Znalazłam poradnik na temat swiadczeń socjalnych, przejrzyj rozdział 6, mam nadzieje ze mi sie uda wkleić link:/
http://skocz.pl/dwza

Świetne malenstwo
Moj orzeszek zaskakuje mnie swa aktywnoscia i werwa,czasami na prawde nie moge już wytrzymac ze smiechu,ostatnio na badaniu przy odczycie tętna walnal w to urzadzenie tak ze o maly figiel bębenki nam w uszach nie popekały
Buziaki