***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Hej LidkaSami mamy kotka,ktorego bardzo kochamy wiec juz sie zabieram do pracy.Poza tym bardzo ciekawa stronka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Lidka
troche sie boje
. Jak zacznie pokazywać co potrafi to cały brzuch mi faluje i czasami to sa bardzoooooo silne kopniaki (na szczęście jeszcze nie trafił w pęcherz:-)).
Tak,blimka swieżutko ale kupe zalatwiania bylo wiec tym milej spojzec na rezultaty. I jeszcze ta Irlandia:/ Ja wrocilam ze względu na ciąze bo bardzo zalezalo mi na tym zeby ten okres spedzic w polsce,niestety 'kogos' tam zostawilam i teraz jak nie on to ja przemieszczamy się z Polski do Irlandii z tym ze ja oczywiscie tylko w celach rekreacyjnych
.Najlepsza jest Lili,która przykłada rączkę i mówi,że dzidzi się rusza (chociaż np wcale się nie rusza ;-)) i wymyśla,co dzidzi teraz robi,że np:śpi (i chrapie ostentacyjnie), albo je,albo nawet ostatnio wymyśliła,że robi kupę..
(cos zepsulam)
kogos doswiadczonego..Nie jest moim marzeniem zyc na odleglosc bo juz teraz jest mi strasznie smutno ze jest tak jak jest,fakt ze dzieki temu poswieceniu bedzie latwiej ale wszystko to takie nie do konca jak powinno byc bo przeciez nawet kwestia porodu to jedno wielkie pytanie 'jak zrobic tak zeby tatus byl przy porodzie'