Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
.
. A zwolnienia nie potrzebowałam bo jestem trzeci rok na wychowawczym
.
, podobno jak się doda cytryny to jest lepsza, tak mi powiedział mój lekarz. Ciekawe jak zniosę to tym razem, bo poprzednio był mi okropnie, a teraz mam mieć synka ( potwierdzone na usg ) więc liczę że będzie inaczej. Inaczej czyli lepiej.
Dziewczyny, dzięki za komplementy odnośnie synka. Rzeczywiście, teraz to kawał chłopa z niego, a wczoraj się dowiedziałam, że w żłobku miał ksywkę "Serdelas". Ciekawe dlaczego, he he. Wszyscy mi mówią jakiego mam wyrośniętego trzylatka (Kuba w lipcu skończy dwa 

). Ale tak to jest jak się ma dwu metrowego tatusia. A tak na marginesie, to właśnie mojemu synkowi zaczął się etap "A co to jest" (a właściwie "To to je?") no i całymi dniami trzeba mu odpowiadać "To jest misiu, to jest baja, to jest stolik" itp. itd... Chociaż przecież doskonale wie, co to wszystko jest. Jak do tego dojdzie "A dlaczego?" to chyba nie wydolę 

Część z nich ma moja kuzynka, ale już wie, że będzie musiała je niebawem zwrócić, hi hi. Tak, że z ubrankami nie będzie kłopotu. Myślę, że oprócz wózka i łóżeczka oraz kilku drobiazgów nie będzie potrzeby większych inwestycji.
. Chyba pora kończyć. Trzymajcie się, dziewczyny, cieplutko!
. Dobry apetyt pozostał mu do dziś ale raczej w tym sensie, że zjada niemal wszystko, co mu się położy na talerz, warzywa i owoce też, a nie że nadmiernie się obżera. Duży i serdelkowaty pozostał, widać taka jego uroda.