reklama

Wrześniówkowe mamy

No włąśnie mnie też się skrócił... :?
No ca za zbieg okoliczności,bo mi też:-p Ja narazie nie bawię się w liczenie i mierzenie,ale jak w realnych planach będzie 2 dzidzia to zacznę,bo będziemy polowali na córeczkę.
Dostałam dzisiaj kuraka od cioci S. Takiego duuużego, swojskiego. I coś mi wlazło w ramię. Nie mogę podnieść ręki.

reklama
Witam;-) i o zdrowie pytam:-)

A ja nadal jestem bez @:shocked2: w grudniu minie dwa lata!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
Niedawno wróciliśmy z małej nasiadówki i M poszedł zezłoszczony spać-hehehe Było powiedziane, ze jesteśmy w gościach do 19 i nie chcę słyszeć marudzenia o pozostaniu dłużej; posiedzieliśmy do 20 ( bo była kumpela, z którą widziałam sie ostatni raz rok temu) ale obowiązki wzywały i do domu- M chyba myślał, że ja zmienię zdanie i on zostanie a ja grzecznie pójdę z dzieckiem lulać, no i się chłopina przeliczył i teraz sfochowany śpi:-D:-D:-D:-D
Ponadto Damian już coraz częściej się sam puszcza a trzymany za rączkę po prostu biega a nie chodzi:shocked2::dry:
Na obecną chwilę to tyle bo przyszłam tylko poczytać:sorry2:

A karmisz jeszcze Damiana?
Mnie przyszła tak jak poprzednio po 9 mies i tygodniu od porodu :baffled:
Brawo dla maratończyka :-D

No ca za zbieg okoliczności,bo mi też:-p Ja narazie nie bawię się w liczenie i mierzenie,ale jak w realnych planach będzie 2 dzidzia to zacznę,bo będziemy polowali na córeczkę.
Dostałam dzisiaj kuraka od cioci S. Takiego duuużego, swojskiego. I coś mi wlazło w ramię. Nie mogę podnieść ręki.

Październik Miesiącem Krótkiego Cyklu :-D
ja zawsze miałąm super regularne 28 dni ale pierwsze pociążowe cykle są jak loteria ;-)

reklama
witam wieczorową porą:-)D pojechal po pizze więc ja mam chwilkę na BB:tak:
Agulka trzymam kciuki żeby bylo ok:tak:zobaczysz że będzie;-)
Doti placek z truskawkami już gotowy? jeśli tak to nastawiaj wode na herbatkę zaraz będę bo uwielbiam truskawki;-)

a my dziś byliśmy z dzieciakami w fikolandii (plac zabaw z pileczkami i nie tylko) Ola to byla w 7 niebie wyszalala się za wszystkie czasy a Mati wszystkiego się bal:baffled:na początku D wsadzil malego do pileczek a on w placz:baffled:a ja myślalam że on tam będzie szalal bo w domu taki z niego urwis że wszędzie go pelno a tam odwrotnie najbardziej ciekawily go schody i nic pozatym :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry