reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej!

Urwałam sobie 15 min wolnego przed obiadem :-)

Wiesz donkat - co lekarz to szkoła. Ja mam 2 lekarzy którzy mówili że do 2 a nawet 3 r.ż jaknajmiększe buty a gdzie się da to skarpety z abs-em lub skarpetokapcie (byle się nie ślizgały).
I że krzywe stawianie nóżek to fizjologia i mądrość organizmu (tak łatwiej złapać równowagę).

reklama
Hej!

Urwałam sobie 15 min wolnego przed obiadem :-)

Wiesz donkat - co lekarz to szkoła. Ja mam 2 lekarzy którzy mówili że do 2 a nawet 3 r.ż jaknajmiększe buty a gdzie się da to skarpety z abs-em lub skarpetokapcie (byle się nie ślizgały).
I że krzywe stawianie nóżek to fizjologia i mądrość organizmu (tak łatwiej złapać równowagę).

ano widzisz, i badz madra, jak kazdy mowi co innego:-(

Donkat, Zawitkowski też pisze żeby jak najwięcej dziecko chodziło boso. Myślę że nie powinnaś się przejmować że Julitka "krzywo" stawia stopy.

U nas dzisiaj była całkiem ładna pogoda, z tego co widzę to niekoniecznie wszędzie tak. Posprzątałam całe mieszkanie, łącznie z przemeblowaniem u Oskarka w pokoju :-) Spodobało się mu, ma w nowym miejscu łóżeczko, jak go dałam do niego to był bardzo zadowolony i śmiał się w głos, bo teraz ma widok na cały pokój ;-)
Teraz właśnie zarobiłam ciasto drożdżowe, będzie aza jakieś 1,5 godziny, zapraszam :tak::-D Placek z truskawkami i kruszonką :tak:

Doti na placek to ja sie piszę.:tak:

My dzis mielismy dzień dobry. Zaraz po sniadanku pojechalismy do Szczecinka na zakupy.
Mai kupiłam drugie kozaki sobie też , takie na płaskim obcasie do latania i do auta, bo ja nie potrafię jeździć w obcasach. Kupiłam sobie też golf: jeden z długim rękawem a drugi z krótkim ale z to grubszy i dłuższy jakby tunikę z paskiem. Podoba mi się bardzo. Zaszalałam trochę, ale też mi sie należy cos , prawda?????:tak:
Nie wiem dlaczego od kilku dni bolą mnie piersi, czyżby najgorszy scenariusz. :-(:szok:Robilismy to dzień po @ bez zabezpiecznia:sorry2:. Czy to mozliwe????????:wściekła/y::wściekła/y: Oby nie.

Doti na placek to ja sie piszę.:tak:

My dzis mielismy dzień dobry. Zaraz po sniadanku pojechalismy do Szczecinka na zakupy.
Mai kupiłam drugie kozaki sobie też , takie na płaskim obcasie do latania i do auta, bo ja nie potrafię jeździć w obcasach. Kupiłam sobie też golf: jeden z długim rękawem a drugi z krótkim ale z to grubszy i dłuższy jakby tunikę z paskiem. Podoba mi się bardzo. Zaszalałam trochę, ale też mi sie należy cos , prawda?????:tak:
Nie wiem dlaczego od kilku dni bolą mnie piersi, czyżby najgorszy scenariusz. :-(:szok:Robilismy to dzień po @ bez zabezpiecznia:sorry2:. Czy to mozliwe????????:wściekła/y::wściekła/y: Oby nie.

A jak długie masz cykle? My ostatnio prawie trafiliśmy w 7dc :tak: Bo mi się cykl skrócił...

Ogólnie zaraz po @ nic nie powinno się wykluć,ale... Trzymamy kciuki,żeby jeszcze;-) nie.
U nas dziś ładny dzionek. Roladki na jutro sie pyrtolą. S śpi. Mati też padł. Bez kaszki,ale dzisiaj nie miał normalnej drzemki. Chwilkę kimnął w samochodzie. S jednak ma długi weekend,bo nie rozładowali go dzisiaj do kańca. W poniedziałek ma wypłatę, mam nadzieję,że w miarę rano, to pojedziemy do Poznania na zakupy. Cenowo rozeznałam się na Allegro i zabaczymy co kupimy.

My do Poznania wybieramy sie też w przyszłym tygodniu, ale po weekendzie.

AsiaKC
cykle mam co 28 dni tylko ostatni okres przyszedł 3 dni wcześniej

Ostatnia edycja:
reklama
Witam;-) i o zdrowie pytam:-)

No właśnie mnie też się skrócił... :?
A ja nadal jestem bez @:shocked2: w grudniu minie dwa lata!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
Niedawno wróciliśmy z małej nasiadówki i M poszedł zezłoszczony spać-hehehe Było powiedziane, ze jesteśmy w gościach do 19 i nie chcę słyszeć marudzenia o pozostaniu dłużej; posiedzieliśmy do 20 ( bo była kumpela, z którą widziałam sie ostatni raz rok temu) ale obowiązki wzywały i do domu- M chyba myślał, że ja zmienię zdanie i on zostanie a ja grzecznie pójdę z dzieckiem lulać, no i się chłopina przeliczył i teraz sfochowany śpi:-D:-D:-D:-D
Ponadto Damian już coraz częściej się sam puszcza a trzymany za rączkę po prostu biega a nie chodzi:shocked2::dry:
Na obecną chwilę to tyle bo przyszłam tylko poczytać:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry