reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam, dziękuję bardzo za wczorajsze życzenia, bardzo mi miło :-)

Jak jużo cyklach mowa, to poprzedni miałam 26.dniowy, a teraz już 30 dzień mija i okresu nie ma. Mam plamienia, zawsze przed miesiączką mam, ale w ciąży też miałam. Trochę jestem ogłupiała i zrobiłam dziś test ciążowy wieczorem i wyszedł negatywny.

Agulka - :happy2::happy2::happy2: Niech się rozwiąże po Twojej myśli.

Hej kobitki przyszlam sie przywitac, caly czas Was podczytuje ale przygotowania do wyjazdu to jedno wielkie urwanie glowy, po tych akcjach z fotelikiem moglabym sie smialo zatrudnic w sklepie dla dzieci:-D:-D kurs mimo woli...
Nel jeszcze biega bo chalupie..nocny marek.

Szukam sukienki na allegro na sylwestra bo z M wybieramy sie na jakis bankiecik..pewnie w scislym centrum zeby do domu daleko nie bylo w razie awarii Nel-Mama-Mleczko:-D:-D Oj w ogole sobie tego nie wyobrazam...

Buziaki dla Was, odezwe sie przed wyjazdem :*

Carioca...'spoznione ale szczere'- ostatnio to moje ulubione haslo. wszedzie sie spozniam o wszystkim zapominam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wszystkiego co sobie zyczysz kochana!

106.jpg

Monia, no właśnie jem ten placek, ale pycha! Herbatka też gotowa więc wpadaj :-)
wlaśnie się obżarłam pizzą z sosem czosnkowym ale na placek z truskawkami napewno znajdę jeszcze miejscę:tak::-)

Oglądam wlaśnie Dirty Dancing juz chyba z 10 raz ale uwielbiam ten film a najbardziej tego aktora on jest boski super tańczy i ma extra cialko:-p

Ostatnia edycja:
Ale u was nowości a nowości.Biegnę was troszkę nadczytać póki nie idziemy na hokej z mężem i mała bo maz ma dlugi weekend

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry