reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja.
Dziń przeleciał spokojnie, bylismy po obiadku na kawce u mojego brata - ma dzis urodziny.
Maja się wyszalała z kuzynką i mały też się nie nudził.

Noc była okropna, po 23 sie Adaś obudził i prze godzinę wojował. A wogóle całą noc sie kręcił i ppłakiwał jakby go brzuszek bolał, bo kiedy mu go masowałam to ogromniaste bączki puszczał.

A z ta moją @ to miałyscie mnie pocieszyć , że będzie dobrze a tak to sie zaczęłam bardziej martwić. A i jeszcze J mi dowalił, że kiedyś za młodu wróżbita przewidział mu 3 dzieci. Ten to potrafii wk****.

reklama
no to i ja witam
u nas dzień przelecial tak sobie rano w kosciólku , później na zakupach mieliśmy kupić spodnie dla D ale jemu jak zwykle nic się nie podobalo no i nic mu nie kupiliśmy:no:byliśmy jeszcze na urodzinach u brata od D no i się w kur....:wściekła/y:bo D jak zwykle se siedzial a ja latalam ciągle za malym:wściekła/y:teraz spi bo za bardzo w glowie mu szumialo i to najlepsze rozwiązanie żeby nie sluchać zrzędzenia żony, on se mysli że ja rano będe miala humorek jakby nidy nic się nie stalo:no:niech zapomni:cool2:
Agulka miej tylko nadzieje że ta wróżba jeszcze teraz się nie spelni:sorry2::blink:

A z ta moją @ to miałyscie mnie pocieszyć , że będzie dobrze a tak to sie zaczęłam bardziej martwić. A i jeszcze J mi dowalił, że kiedyś za młodu wróżbita przewidział mu 3 dzieci. Ten to potrafii wk****.

no to ja cie pociesze ;-) w tym miesiacu tez mnie biusty bolaly pierwszy raz od porodu i okazalo sie, ze bolaly na @ ... wracaja stare dobre czasy :wściekła/y:
pytalam cie na innym watku czy kupilas maluchom ten domek i nie doczytalam odpowiedzi a ciekawi mnie czy sie im podoba?

justyna- nie bylo mnie kilka dni i nie wiem co z twoim maluszkiem? co sie okazalo z ta krwia? skoro dzisiaj pojechaliscie na zakupy to juz chyba wszystko w porzadku?

:baffled:Agulka - chyba bolace piersi to maly dowod na ciaze co?:sorry2: A wrozby? tez z nimi roznie. Ja mialam miec dwie corki a najmlodszego synka a juz wiadomo kto jest pierworodnym :-pWiec spoko luz!

Niby wiem, że nikłe szanse na ciąże, ale stracha mam, choc po wyliczeniu ( podałam na innym wątku jak to się robi) jestem spokojniejsza. Ale baba jest głupia i się zamartwia na zapas ( chodzi o mnie)

Dobry wieczór:-)
My też:tak::-) I mi też się skrócił do 25 dni.

Październik Miesiącem Krótkiego Cyklu :-D
ja zawsze miałąm super regularne 28 dni ale pierwsze pociążowe cykle są jak loteria ;-)

Coś w tym jest bo u mnie to samo.

Carioca
spóźnione ale bardzo szczere życzenia z okazji urodzin i duża buźka od Igorka dla e-cioci.

Agulka wyluzuj z tego co piszesz to marne szanse na ciąże ....... no chyba że...............;-) żartowałam:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry