AsiaKC
Just mama
Asia - a jakie zajęcia? Dla Łukaszka czy Pawełka?
Stasiek padł, mam nadizeje ze pospi ze 2 godziny, moglabym poprasowac. Potem zbieramy sie po buty dla Staśka. Chciałąbym obejżeć wózki, bo koniecznie musze kupic mu parasolkę, bo ta spacerówka którą mamy doprowadza mnie do szału.
Myślę o takiej:
WÓZEK GRACO SPREE, OCIEPLACZ, FOLIA 2 ROLETKI Waw (472902149) - Aukcje internetowe Allegro
lub ten:
Wózek parasolka GRACO Mosaic + folia + osłona (477141951) - Aukcje internetowe Allegro
Życzę bebonkom miłego dzionka!
Zajęcia dla Łukaszka, PAweł chodzi do przedszkola w tym czasie. Chociaż i jego bym zapisała na ang np. Tylko Łukasz musi podrosnąć żeby móc chodzić też.
Bardzo podobny wózek do graco spree jest chicco ponee (teraz się nazywa jakoś inaczej). Jest super -mamy go już 2,5 roku i się sprawdza bardzo. I co najważniejsze dla mnie jest bardzo lekki bo cały waży 5,5 kg.
Cieszę się że już u Was lepiej! Znaczy jakiś wirus Was dopadł i szybko poszedł! Oby na zawsze!!!Witam.
W końcu Was nadrobiłam.
U nas już lepiej, Maja tylko migdałki zawalone i do piątku w domu, Adaś nie zwraca już ( Maja też) ale za to dostał jakiejś wysypki na brzuszku, pojawiła się jak rozbierałam go u lekarza i torche ma na policzkach. Od czego???? NIe mam pojęcia.
W nocy bolał go brzuszek, wiercił się w kółko, nie chciał pić ani wody ani mleczka. Dałam mu NoSpe i po 15 min usnął ,ale rano zrobił rzadką kupę. Jak do tej pory to tylko jedną.
Na szczęście obyło sie bez antybiotyków
Ja jeszcze dzis w nocy całowałam kibel, ale dzis rankiem jakby mniej mnie żołądek bolał.
Dieta przymusowa, suchy chleb i herbata.
Tak strasznie źle się czułam wieczorem, że nie miałam siły do Was zajrzeć, spałam juz o 21:30. Jak dla mnie to coś nieprawdopodobnego.
Dziękujemy, że się martwiłyście.
A jaki masz program pocztowy?jak to zrobić, bo ja leser jestem w tych sprawach![]()
A kupiąłś te pierwsze? Jaki nosisz nr? Znaczy ile cm ma wkładka, to może odkupięPrzyszły kozaki. fajne. Obcas troszkę wyższy niż myślałam,że będzie w realu,ale to nic,bo....qrwa za duże wzięłamJak ostatnia kretynka,bo to nie pierwszy raz kupuję za duże buty. Zawsze jak są idealne to boję się,że będą za małe
![]()

oj, najgorszy chyba jest ten spacer z rana. w dodatku wyszykowac siebie i 2 lobuzow
faaajnie wam!!
a to znaczy, ze Lukasz sie swietnie aklimatyzuje w nowych sytuacjcach, a ze uwielbia zabwaki, to wiemy, wiemy
super to zabrzmialo!!!
No nie jest tak źle z tym wychodzeniem. Łukasz wstaje wcześnie więc tylko moja kondycja poranna spowalnia nasze działania ;-)
Zajęcia bardzo fajne ale niestety są dla dzieci 1-3 i większość jest dwulatków (a raczej dwulatek bo są same dziewczynki). Łukaszkowi się bardzo podobało, pani fajna ale wolałabym żeby było więcej dzieci w jego wieku to pani organizowałaby więcej zabaw odpowiednich dla maluszków.
A zajęcia są tutaj (www.klucha.com.pl)
Ale chyba pomyślę nad zajęciami tu: Zajęcia dla dzieci - Edukado - zajęcia edukacyjne są bardziej dzielone wiekowo grupy więc nie będę ryzykować że większość dzieci będzie za "stara" ;-)
Tylko musiałąbym jeździć autem...
Paweł tak mówił mając 15 m-cy. Mimo że wcześniej mówi poprawnie to nagle okazało się że ma tatę i tatęMoje dziecko mnie dobija,bo mówi na mnie TATA![]()
Śmieliśmy się że jesteśmy pierwszym małżeństwem homo które ma całkiem własne biologiczne dziecko 

O! Może się wybiorę?butki zakupione. Granatowe, jakos mnie ostatnio w granat i czerwień rzuciło w sprawie staśkowych ciuszków.
W Realu paka jumbo Pampersów z paczką chusteczek nasączanych za 43 zł i skarpeto-łapcie za niecałe 8 ziko (mam juz jedna pare i są trwałe i nie ślizgają się).
Dobra, nadgoniłam cały dzień to pojawię się wieczorem i napiszę co u nas bo teraz czas na akcję kolacja-kąpiel x2

wiec uwazam zdierstwo
no i my też będziemy zmieniać wózek ale chcemy troszke tańszy max 150zl (może być używany)
śliczne maleństwotakie male i kochane