reklama

Wrześniówkowe mamy

Widzę, że nikogo tu nie ma, bo piękna pogoda i zapewne wszystkie korzystacie z tej pogody.:tak:
My już po spacerku, bo obiadek na 15:30 musimy ugotować, tzn nie musimy, ale chcemy hihihih:happy2: Wyciągnęłam wczoraj z beczki kapustę kiszoną, mniam, mniam;-):-).
Po dzieciaczka juz nic nie widać, że były chore. ;-)Rozłożyłam im namiot w pokoiku i robią sobie biwak.:-D:-D:-D

reklama
No to zazdroszczę tej pogody bo u nas pochmurno, szaro i wogóle ble miałam jeszce wyjść z Tuśką bo rano byłyśmy tylko na zakupach ale jak patrze za okno to mi się odechciewa. Pije kawkę może ona mnie jakoś docuci;-)

Hrudzia ja po ostatnim zakupie jestem wrażliwa na rzeczy typy JapanStyle tu akurat nie ma negatywnych opinii ale w moim przypadku kilka było i ja w pełni nie byłam zadowolona, bo często przysyłają co innego niz na zdjęciu

A druga jest niczego sobie

butki zakupione. Granatowe, jakos mnie ostatnio w granat i czerwień rzuciło w sprawie staśkowych ciuszków.

W Realu paka jumbo Pampersów z paczką chusteczek nasączanych za 43 zł i skarpeto-łapcie za niecałe 8 ziko (mam juz jedna pare i są trwałe i nie ślizgają się).

Hrudzia ja po ostatnim zakupie jestem wrażliwa na rzeczy typy JapanStyle tu akurat nie ma negatywnych opinii ale w moim przypadku kilka było i ja w pełni nie byłam zadowolona, bo często przysyłają co innego niz na zdjęciu
A czy ty nie zamowilas identycznego tylko w kolorze czerwonym?:szok:
Fakt - na fotce wyglada porzadnie ale na zywca moze byc...ChinaStyle:baffled::crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry