donkat
Fanka BB :)
moje czasy podstawowki, juz nie pamietam ktora klasa, chyba 6-7!! mialam 2 pary legginsow z lycry: dlugie czarne i krotkie kolorowe

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ha! Mialam identyczne, ten sam kolor i dlugosc...i ten blask;-)
Na wuefie lans jak sie patrzy hehe

ja do kościoła chodzę zazwyczaj sama z szymkiem i Wiktorią bo B to taki poganin, fakt mamy ślub kościelny na uroczystości pójdzie ale co niedziele o nie.do kosciola chodze sama. P nie lubi chodzic, a z julitka bylam tylko kilka razy latem, gdy mozna bylo stac na dworze. nie wyobrazam sobie mojego szoguna wkosciele, zeby byla cicho i spokojnie usiedizalal![]()
hey!
nie wiem zbytnio co napisac, pol dnia nas nie bylo,potem spalysmy 2,5 h i teraz obijamy sie przed kompem i tv![]()
i śmieje się ze mnie że robię 3 rzeczy na raz bo oglądam ,,M jak m..." , wcinam salatkę owocową i pisze na BB
no ale stwierdzilam że dopóki nie zdam maamuśkom relacji z konsultacji u lekarza to nie dam mu kompka

no więc niestety bez znieczulenia się nie obejdzie ponieważ tą blonkę ma już za grubą i nie dali by rady mu zrobić tego na rzywca:-
:-(strasznie sie boję:-(