reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Miałam dzisiaj przedsmak tego co będę czuła jak na tydzień wyprowadzę się do rodziców zabrali mi komputer w pracy do serwisu niespodziewanie to było zaraz po 13 i do 22 wiłam się na krześle jak narkoman na głodzie bez niego myśląc byle do domu byle do domu:-D lecę podczytać co tu dziś naklikałyście:tak:

anetas jakś ty bidulka
wiem coś o tym co innego samemu nie zaglądac co innego jak zabiorą

Carioca wyniki będą dobre
ja mam grupę a rh minus a B a rh plus i nasze dzieci też mają plus więc ja na szczęście dostałam szczepionkę ale teraz są leki i już to nie jest takie niebezpieczne jak kiedyś

Carioca przestań się martwić konfliktem serologicznym moja siostra też ma z mężem konflikt serologiczny i mają dwójkę dzieciaczków bez żadnych komplikacji i u Ciebie też tak będzie .

Ja też mam rh- ale mój mąż również więc na szczepionkę po porodzie też się nie załapałam (robili badania)

Monia trzymam kciuki żeby jak najszybciej było po zabiegu i rozumiem Twój niepokój każda z nas by to tak samo przezywała więc trzymam kciuki bo nie będę pisała abys się nie martwiła bo i tak to będzie silniejsze od Ciebie .

A co do kościoła to chodzimy z małym i on zawsze zasypia (pewnie ksiądz przynudza;-):-D)

Ostatnia edycja:
anetas jakś ty bidulka
wiem coś o tym co innego samemu nie zaglądac co innego jak zabiorą

Carioca wyniki będą dobre
ja mam grupę a rh minus a B a rh plus i nasze dzieci też mają plus więc ja na szczęście dostałam szczepionkę ale teraz są leki i już to nie jest takie niebezpieczne jak kiedyś
No wlasnie! Wiec dobrze slyszalam. :happy2:Ale oczywiscie zycze ci Carioca zeby wyniki byly najpomyslniejsze.

Ostatnia edycja:
No podczytałam.
Monia trzymam kciuki za sprawny i szybki zabieg i na pewno wszystko będzie dobrze myślami będę z Wami:tak:
Carioca nie martw się nad wyrost napewno na wyniku będzie przeciwciał nie stwierdzono a wtedy do dzieła bo ile Staś ma czekać na to rodzeństwo:-)
Agulka to jutro szoruj do dentysty nie zazroszczę bo sama nie nawidzę tam chodzić:zawstydzona/y::-(
Poodpisywałam i spadam się kąpać do jutra dziewczynki miłej nocy!

ja też nie lubię dentysty ale ze względów finansowych
co jak co ale na naszych zębach nfz nie powinien oszczędzac a tak idziesz na nfz i znieczulenie 20 wypełnienie 50 i takie tam więc jak się boisz i nie chodzisz co 6 miesięcy to potem taka seria to bezmała 1000

B w pracy a ja nie mogę zasnąc nie lubię tak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry