Carioca77
BeBonka
Justyna - taki konflikt jak pod tymi linkami to chciałabym mieć 
Wiecie co, dwuletnia kuzynka Stasia ma zaburzenia hormonalne. Winą za nie lekarze obwiniają mięso drobiowe, które zazwyczaj "pędzone" jest na hormonach. Są też one w jajkach i u niektórych dzieci moga spowodować takie zaburzenia.
W kazdym razie piszę, bo moze warto jaja kupowac te droższe, z chowu ściółkowego. A zamiast mięsa drobiowego - cielęcinkę.

Wiecie co, dwuletnia kuzynka Stasia ma zaburzenia hormonalne. Winą za nie lekarze obwiniają mięso drobiowe, które zazwyczaj "pędzone" jest na hormonach. Są też one w jajkach i u niektórych dzieci moga spowodować takie zaburzenia.
W kazdym razie piszę, bo moze warto jaja kupowac te droższe, z chowu ściółkowego. A zamiast mięsa drobiowego - cielęcinkę.
żeby było lepiej to M dziś z rana rozwalił zamek przykurtce i czeka nas wydatek ta kurtka już i tak była na odstrzał ale myślałam że do wypłaty pociągnie jeszcze w niej a tu lipa
na dworze mróz a ja muszę pakować się zaraz z małą i lecę na targ do kolegi może u niego coś trafię to przynajmniej zapłacę po wypłacie a tak by mi pasowało. No spadam się szykować.

a ja muszę iść do banku i do sklepu chyba ubiore już młodemu kombinezon