Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam i ja! Też o tym myślałam w wtedy gdy wyszła ta afera na NK z Klavell a my nie mogłyśmy się z nią skontaktować ale nie proponowałam takiego rozwiązania bo ja tu stosunkowo nowa jestemEDIT: Jestem w szoku. W ogłoszeniach na samej górze naszego wątku jest notka o pewnej dziewczynie z naszego forum, która miała bliźniaki i jeden z nich umarł (bodajże podczas operacji, kiedyś podczytywałam o ich perypetiach), a jakiś czas temu też poroniła. A w tej notce pisze admin, że ktoś się pod nią podszywał i to dziecko żyje, a ona nie poroniła. Do czego to ludzie są zdolni aż się wierzyć nie chce
EDIT2: I taka mi myśl do głowy przyszła, żeby każda z nas miała do jednej dziewczyny numer telefonu. W takich przypadkach jak ten można by wtedy zadziałać.
teraz myślę o Atru od której też żadnych wieśc nie mamy a tak zawsze można by było chociaż smsem się skontaktować i zobaczyć czy wszystko gra. U nas dziś paskudna pogoda pada deszcz ze śniegiem więc raczej nici ze spacerku
chyba że popołudniu się wypogodzi. Mały siostry chory w nocy dostał gorączki a teraz zaczął wymiotować zamówiła wizyte domową i czeka z biedaczkiem mam tylko nadzieję że to nie nawrót retawirusa bo poprzednim razem wylądowali w szpitalu :-( no i może to nie ładnie zabrzmi ale cieszę się że ogrzniczyłam spotkania z nim z wiadomych powodów bo przynajmniej nie boję się teraz że Tuśka mogła załapać

chodzi prałat, jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak zdążę na podpis do Gniezna. Z tymi telefonami to jest dobry pomysł,ja zrozumiałam to dopiero jak wylądowaliśmy w szpitalu i nie miałyście żadnych wieści. Po powrocie nadrobiłam to i Agulka ma mój nr.
O co chodzi, po co ktoś to robi!? Mój numer telefonu ma Luandzia.
Ty jeszcze karmisz, tak? dobrze pamiętam?
Chyba trochę za krótkie, tak średnio się czuję 
Tzn. zdecydowanie mi się moja twarz nie podoba w tej oprawie. 
bylysmy troche na dworku, ale nic przyjemnego
no i gdzie moje kontorlowanie jedzenia???

My wypadów weekendowych nie planujemy tak wcześnie, ale tu już były zapisy w pracy J, więc już wiemy. Z góry narzucone, ale grzechem by było nie skorzystac skoro to w ramach socjalu, (spanie i jedzenie, ognisko i potańcówki).![]()

Lecę biszkop zakręcic na jutrzejszy torcik.

Donkat oj to masz "wesoło" w domku, kurcze nie fajna sytuacja musisz byc silna bo na pewno nie jest łatwo znosić coś takiego że też takie "gady" zatruwają innym życie
Mały wsadził mi dzisiaj łapkę pod patelnię. Myślałam,że zawału dostanę. Oparzył 2 paluszki, ma bąble pomimo tego,że szybko chapnęłam go pod kran. Mocno płakał,ale później zapomniał. Jak wchodził do kuchni przez jakieś pół godziny to omijał kuchenke wielkim łukiem z płaczem. Posmarowałam mu Tribiotykiem,ale wiecie jak można posmarować paluszekciekawe na jak długo ta lekcja zostanie w jego główce

witam wieczorkowo
A dzisiaj sie z niej smialam podczas kapieli,bo nalewala wode z wanny do swojego kubeczka i pila...I nie moglam jej przegadac,zeby tego nie robila.Wkoncu zabralam jej kubeczki z wody.Mam nadzieje, ze jej nie bedzie bolal brzuszek.

Chyba zacznę popijać melisę![]()
EDIT: Jestem w szoku. W ogłoszeniach na samej górze naszego wątku jest notka o pewnej dziewczynie z naszego forum, która miała bliźniaki i jeden z nich umarł (bodajże podczas operacji, kiedyś podczytywałam o ich perypetiach), a jakiś czas temu też poroniła. A w tej notce pisze admin, że ktoś się pod nią podszywał i to dziecko żyje, a ona nie poroniła. Do czego to ludzie są zdolni aż się wierzyć nie chce
EDIT2: I taka mi myśl do głowy przyszła, żeby każda z nas miała do jednej dziewczyny numer telefonu. W takich przypadkach jak ten można by wtedy zadziałać.
EDIT3: To jest profil tej dziewczyny Forum BabyBoom - Zobacz Profil: zielono_mi
ja bym nawet na tak "genialny pomysl" nie wpadla

teraz myślę o Atru od której też żadnych wieśc nie mamy

A ja czekam na kolendę. Przez godzinę zrobił 2 rodzinychodzi prałat, jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak zdążę na podpis do Gniezna.
Ale napierrrrdala mnie brzuch i plecy. Zjadłam już 2 ibupromy maxy i nie przechodzi. Chyba umrę

J
Byłam wczoraj w ramach prezentu urodzinowego u fryzjera. Fryzjerka dobra, nauczycielka zawodu w szkole fryzjerskiej. Technicznie obcięła mnie bardzo dobrze. Ale mam takie krótkie włosy, do lini ust!Chyba trochę za krótkie, tak średnio się czuję
![]()
u nas ksiądz zajrzał dopiero o godzinie 20A ja czekam na kolendę. Przez godzinę zrobił 2 rodzinychodzi prałat, jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak zdążę na podpis do Gniezna. Z tymi telefonami to jest dobry pomysł,ja zrozumiałam to dopiero jak wylądowaliśmy w szpitalu i nie miałyście żadnych wieści. Po powrocie nadrobiłam to i Agulka ma mój nr.
Ale napierrrrdala mnie brzuch i plecy. Zjadłam już 2 ibupromy maxy i nie przechodzi. Chyba umrę
jakoś w zeszłym tygodniu- Mały go przywitał w pidżamie. Proboszcz swoje odbębnił i tyle- nawet konkretnej modlitwy nie było- nie wiem czy przeraziła go późna godzina czy mu się już nie chciało. W każdym razie jestem nieusatysfakcjonowana 
Tak, Doti,dobrze pamiętasz ja jeszcze z tych karmiących dinozaurówGagulec, no to meliska chlup..Ty jeszcze karmisz, tak? dobrze pamiętam?
Byłam wczoraj w ramach prezentu urodzinowego u fryzjera. Fryzjerka dobra, nauczycielka zawodu w szkole fryzjerskiej. Technicznie obcięła mnie bardzo dobrze. Ale mam takie krótkie włosy, do lini ust!Chyba trochę za krótkie, tak średnio się czuję
![]()

,poprawka ja ja pochłonęłam
, zagryzłam czekoladą, nastepnie gruszka i dwa jabłka poszły w ruch. I to sie nazywa kontrolowane obzeranie
Dodam ze godzinewcześniej zjadłam 5 kromek z żółtym serem i jogurt
O matko dopiero teraz dociera do mnie ile ja żre

Donkat, ja wczoraj wieczorem miałąm głoda nieziemskiego!!!!Wpierdzieliłam cała paczke chipsów,poprawka ja ja pochłonęłam
, zagryzłam czekoladą, nastepnie gruszka i dwa jabłka poszły w ruch. I to sie nazywa kontrolowane obzeranie
Dodam ze godzinewcześniej zjadłam 5 kromek z żółtym serem i jogurt
O matko dopiero teraz dociera do mnie ile ja żre
No i dziewczyny przypominam się o głosowaniu na Damiana![]()

gdzie ci sie tyle zmiescilo???

Można raz, ale na dzieńgdzie ci sie tyle zmiescilo???
ale jestem traba, myslalam, ze mozna tylko raz glosowac na Damianka!![]()

) i pojawiają się mało seksowne boczki
no i fałdy na brzuchu jakoś dziwnie się wypełniły
Ale oby do lata
i samo troszkę spadnie ( nadzieja).