reklama

Wrześniówkowe mamy

Nuśka szkoda że tak daleko mieszkasz bo widzę że Ty to taki podobny typ do mnie;-) przynajmniej w kwestii alkoholowej:wink:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: to jednak się wydało ;-):-p:-D:-D:-D a tam daleko w końcu to nie koniec świata jakbyś miała ochotę to wpadaj:-)

Nuśka ja chętnie skorzystam:tak::-)ale tak za godzinkę jak poloze dzieci spać:-p

O to jednak się z kimś napiję po kąpieli maluszków ok :-) ja za jakieś 15 minut jak wróci mały i duży Misiu to też będę kąpała więc teraz z tym piciem to tak ostrożnie do smaku a po kąpieli imprezka Moni prawda :tak: ?która się jeszcze pisze?

reklama
anetasa oni antybiotyki biorą tydzień bo pierwszy tydzień choroby byl bez antybiotyków a teraz kazal jeszcze im podać przez 3 -4 dni żeby do końca wyleczyć te uszy:tak:(przepisal te same co brali)

O to jednak się z kimś napiję po kąpieli maluszków ok :-) ja za jakieś 15 minut jak wróci mały i duży Misiu to też będę kąpała więc teraz z tym piciem to tak ostrożnie do smaku a po kąpieli imprezka Moni prawda :tak: ?która się jeszcze pisze?
prawda prawda zaraz ide dzieciom kaszke ugotowac wykompać i wracam na impreze wkońcu D dziś wruci napewno po 22 więc co ja mam robic jak nie imprezować z wami:-pmyśle że net mi nie będzie mulił:sorry2:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: to jednak się wydało ;-):-p:-D:-D:-D a tam daleko w końcu to nie koniec świata jakbyś miała ochotę to wpadaj:-)

Żebyś się nie zdziwiła jak w sierpniu Ci w drzwiach stanę:-p bo chcemy jechać na urlop nad morze i powoli się zastanawiamy dokąd więc kto wie;-) a co do imprezki to ja dołączę po 22 pewnie bo już sprzęt zakupiłam i stoi pod biurkiem i się do mnie uśmiecha:-) a co tam wekend trzeba zacząć zwłaszcza że to tak naprawdę wolny wekend dla mnie pierwszy od ponad półtora miesiąca:sorry2:

anetasa oni antybiotyki biorą tydzień bo pierwszy tydzień choroby byl bez antybiotyków a teraz kazal jeszcze im podać przez 3 -4 dni żeby do końca wyleczyć te uszy:tak:(przepisal te same co brali)

A no widzisz a mi się zdawało że oboje są na antybiotykach od początku choroby:zawstydzona/y:

Żebyś się nie zdziwiła jak w sierpniu Ci w drzwiach stanę:-p bo chcemy jechać na urlop nad morze i powoli się zastanawiamy dokąd więc kto wie;-) a co do imprezki to ja dołączę po 22 pewnie bo już sprzęt zakupiłam i stoi pod biurkiem i się do mnie uśmiecha:-) a co tam wekend trzeba zacząć zwłaszcza że to tak naprawdę wolny wekend dla mnie pierwszy od ponad półtora miesiąca:sorry2:

A ja bym się ucieszyła

A właśnie przecież To Wy wygraliście więc Ty stawiasz ;-):-) ale ok pierwsza kolejka ode mnie :-):-) oblewam WASZ sukces
Zaplanowane na co pójdzie wygrana?

O Majandra a więc zobaczyłaś i uwierzyłaś:-D to w takim razie Ty dzisiaj stawiasz;-)

Ale jesteśmy jednomyślne :-)

Lece kąpać moje serduszko i zaraz wracam więc proszę tu na mnie czekać:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry