Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki:-)Monia, REGCLEANER.
Agulka jak już wszystkich tak chcesz odwiedzać to może Cię poniesie ja zapraszam do mnie;-)![]()

a dla mnie coś zostało??????Witam. To ja się przyłączę do winka, ok? Bo mam co oblewać;-)

niech częściej takie nowiny przynosi

aha, i w ramach akcji "spokojny sen bez przerw w nocy" dałam Oskarowi kubek melisy. smakowało mu, a zobaczymy jak nocka. z drugiej strony: co mu patrzę do buźki to ma nowe zęby, ale nie jestem w stanie policzyć. ale od 3 tygodni tak około 5 się przebiło
a to gnojeNo jestem spowrotem to co miało być zrobione jest zrobione. Właśnie przyjechali mi kolejni goście i czekam na jeszcze jednych ale gnoje odbijają jak dzwonię żeby potwierdzić rezerwacjejuż zgłosiłam to kierowniczce bo nie mam zamiaru tu siedzieć dłużej niż to konieczne
zwłaszcza że pod biurkiem to winko się tak ładnie do mnie uśmiecha
![]()

) , po 4 godzinach wróciłam i zaraz pojechałam po dziewczyny do przedszkola ( bo kuzyna Lila dziś raczyła Maję odwiedzić), potem zabrałam synusia i pojechałam do mamy a J został z dziewczynami.

aby to zrobić a mi się juz w przyszłym tygodniu by nie chciało znów do niej jechać

no chyba że do lusterka
Co do zdjęcia obiecuję ale jak już pisałam teściu zabrał aparat i fotografuje swoje ptaszki i jeże
Pytanie już się poprawiłam i jesteś na liście ;-)a dla mnie coś zostało??????
![]()
To on ma więcej niż jedenJa za polewnie a jeszcze podziękuję bo jakoś do domu trzeba wrócić;-) tylko nie poupijajcie mi się tutaj bo nie będę miała z kim się napić po 22no chyba że do lusterka
Co do zdjęcia obiecuję ale jak już pisałam teściu zabrał aparat i fotografuje swoje ptaszki i jeże
![]()

to za Twoje zdrówkoPijcie i na mnie nie czekajciegościu właśnie zadzwonił że wyjeżdża za chwilę z Wrocławia więc ja tu chyba dziś zakwitne dłużej
szlak by to trafił
![]()
To on ma więcej niż jeden![]()
:-) to winko już tak na Ciebie działa czy zawsze masz sprośne myśli:-)