anetasa
Wrześniowe mamy`07
Ale jesteśmy jednomyślne :-)
Lece kąpać moje serduszko i zaraz wracam więc proszę tu na mnie czekać![]()
Ja będę napewno
w takim razie też lecę zrobić to co konieczne bo znowu będę ganiać ze wszystkim na ostatnią chwile
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale jesteśmy jednomyślne :-)
Lece kąpać moje serduszko i zaraz wracam więc proszę tu na mnie czekać![]()
w takim razie też lecę zrobić to co konieczne bo znowu będę ganiać ze wszystkim na ostatnią chwile
Planów jest więcej niż pieniędzyZaplanowane na co pójdzie wygrana?
Na pewno kupimy wózek i jakiś mebelek do pokoju Maciusia, pokój mały, więc mebli dużo nie trzeba;-)Nie zobaczyłam, bo pieniądze dopiero na konto wpłacone, ale uwierzyłamO Majandra a więc zobaczyłaś i uwierzyłaśto w takim razie Ty dzisiaj stawiasz;-)

:-)Witam w domku po obiadku (żeby jeszcze ktoś chciał za mnie posprzątać no może męża przekonam że warto;-)) teraz Mały I i duży I poszli na godzinkę w odwiedzinki więc ja siedzę z Wami i dzisiaj polewam WINO która chce????
Która się ze mną napije tak na początek weekendu:-)
kobieta wkurzona z siekierką tez bym się bała ;-)
Doti właśnie coś takiego widziałam w katalogu Ikea i tak myślę nad nimi a te co Ty mi pokazałaś to cena jest za jeden????
Anetasa jak tam sobie radzisz? Do 22 już nie daleko.
kiedyś mignął mi w Gnieźnie jakiś plakat,czy reklama jakiegoś takiego figloparku. Muszę obadać co to jest i jak miną choróbska to umówię się z kumpelą, która ma Olka miesiąc młodszego.
.no i dzisiaj byliśmy 2 razy na spacerku:-):-):-):-)pierwszy raz od 2 tygodni
A i zapomniałam się pochwalić że mój szef wpadł w zachwyt dzisiaj na mój widok:-) powiedział że bardzo na plus mi w tych okularach![]()
ide jeszcze ogarnąć zabawki i kuchnie po kolacji i wracam:-)
jaki program do oczyszczenia komputera poleca ?bo maz zamiar zrobić porządek w komputerze bo strasznie muli i się zacina
Witam w domku po obiadku (żeby jeszcze ktoś chciał za mnie posprzątać no może męża przekonam że warto;-)) teraz Mały I i duży I poszli na godzinkę w odwiedzinki więc ja siedzę z Wami i dzisiaj polewam WINO która chce????
Która się ze mną napije tak na początek weekendu:-)

O rany! A ja nic nie wiem!!!! Co wygrałaś? GADAJ!Witam. To ja się przyłączę do winka, ok? Bo mam co oblewać;-)

już zgłosiłam to kierowniczce bo nie mam zamiaru tu siedzieć dłużej niż to konieczne
zwłaszcza że pod biurkiem to winko się tak ładnie do mnie uśmiecha