• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Zaplanowane na co pójdzie wygrana?
Planów jest więcej niż pieniędzy:-D Na pewno kupimy wózek i jakiś mebelek do pokoju Maciusia, pokój mały, więc mebli dużo nie trzeba;-)

O Majandra a więc zobaczyłaś i uwierzyłaś:-D to w takim razie Ty dzisiaj stawiasz;-)
Nie zobaczyłam, bo pieniądze dopiero na konto wpłacone, ale uwierzyłam:tak:

Stawiam

Majandra - gratuluje:tak::tak::tak:
Nuska, Anetasa - no dooobra...piwko jakies mam w lodowce od miesiecy wiec sobie drinkne
...nerw mnie od rana trzyma bo eks szefostwo list mi wyslalo z wyjasnieniami ze koniec koncow przegralabym w sadzie pracy, tak mysle...ale i tak juz pozamiatane...:sorry2:

W kwestii Stasowego niemowienia dzwonilam dzis do Prywatnych Poardni i dwie sie zaoferowaly. Musze tylko w poniedzialek potwierdzic wizyte. A co do Osrodka Intwrw.niestety tylko ze skierowaniem od neurologa itp Wiec na poczatek sprobuje prywatnie

Od poludna moj Wyjec sie uspokoil...bo walnal sobie druga drzemke po ktorej sie tulil i tulil i mowil do mnie Tati:sorry2::szok::-)

Witam w domku po obiadku (żeby jeszcze ktoś chciał za mnie posprzątać no może męża przekonam że warto;-)) teraz Mały I i duży I poszli na godzinkę w odwiedzinki więc ja siedzę z Wami i dzisiaj polewam WINO która chce????
Która się ze mną napije tak na początek weekendu:-)

:-D:-D:-D kobieta wkurzona z siekierką tez bym się bała ;-):-D:-D:-D:-D

Doti
właśnie coś takiego widziałam w katalogu Ikea i tak myślę nad nimi a te co Ty mi pokazałaś to cena jest za jeden????

Anetasa
jak tam sobie radzisz? Do 22 już nie daleko.

Chętnie bym dołączyła,ale w domu nemo.

Cena jest za wszystkie razem. Teraz jest promocja.

kiedyś mignął mi w Gnieźnie jakiś plakat,czy reklama jakiegoś takiego figloparku. Muszę obadać co to jest i jak miną choróbska to umówię się z kumpelą, która ma Olka miesiąc młodszego.

Fajnie było, ale mój Oskarek jest chyba jeszcze za mały. A do tego strasznie ostrożny i woli obserwować (normalnie po mamusi):-D.

no i dzisiaj byliśmy 2 razy na spacerku:-):-):-):-)pierwszy raz od 2 tygodni

no w końcu!

A i zapomniałam się pochwalić że mój szef wpadł w zachwyt dzisiaj na mój widok:-) powiedział że bardzo na plus mi w tych okularach:tak:

to dawaj zdjęcie!

Położyłam Oskara spać, znowu leci muzyczka, tym razem iona (ostatnie moje odkrycie) mam nadzieję że młody zaśnie. śpiewa sobie z panią "lalalala"

aha, i w ramach akcji "spokojny sen bez przerw w nocy" dałam Oskarowi kubek melisy. smakowało mu, a zobaczymy jak nocka. z drugiej strony: co mu patrzę do buźki to ma nowe zęby, ale nie jestem w stanie policzyć. ale od 3 tygodni tak około 5 się przebiło

UFF wkońcu dzieciaki leżą w łóżkach a ja moge odsapnąc bo już dzisiaj tacy niedobrzy byli że szok:wściekła/y:ide jeszcze ogarnąć zabawki i kuchnie po kolacji i wracam:-)
Majandra mam pytanko do twojego męza:-pjaki program do oczyszczenia komputera poleca ?bo maz zamiar zrobić porządek w komputerze bo strasznie muli i się zacina:wściekła/y:

Witam w domku po obiadku (żeby jeszcze ktoś chciał za mnie posprzątać no może męża przekonam że warto;-)) teraz Mały I i duży I poszli na godzinkę w odwiedzinki więc ja siedzę z Wami i dzisiaj polewam WINO która chce????
Która się ze mną napije tak na początek weekendu:-)

co to same abstynentki:szok::-p
może jednak

JA! JA! WYBIERZ MNIE!!! :-D

Witam. To ja się przyłączę do winka, ok? Bo mam co oblewać:-D;-)
O rany! A ja nic nie wiem!!!! Co wygrałaś? GADAJ!

EDIT: już doczytałam! Bomba!!! :-D

No jestem spowrotem to co miało być zrobione jest zrobione. Właśnie przyjechali mi kolejni goście i czekam na jeszcze jednych ale gnoje odbijają jak dzwonię żeby potwierdzić rezerwacje:wściekła/y: już zgłosiłam to kierowniczce bo nie mam zamiaru tu siedzieć dłużej niż to konieczne:tak: zwłaszcza że pod biurkiem to winko się tak ładnie do mnie uśmiecha:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry