reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
aha, myślałam że na początku.

Kończę kochane na dziś bebonowanie, bardzo mi pomogłyście, nie wiem czy wiecie jak bardzo. Nuśka, Agulka, Kasiu, Moniu - buziaki - dobrej nocy.

Niestety nie mam tego zdjęcia z początkowych badań bo one zostały w szpitalu, ale z tego co pamietam to moje przerażenie, że jest taka różnica pomiędzy maleństwem a tym krwiakiem

Ja również się żegnam : )

Carioca ja również trzymam mocno kciuki za Was i wierzę w to, że będzie dobrze. Ja wiem, że wiara czyni cuda i niemożliwe staje się możliwe.

a ja siedze jeszcze na chomiku i szukam bajki Benjamin Blumchen ale ja narazie u nikogo jeszcze nie znalazlam :-(a strasznie się napalilam na tą bajkę bo pamiętam że kiedy bylam mala to bardzo ją lubialam a teraz chętnie bym se ją przypomniala i przy okazji pokazala Oli:tak:a może któras z was ma tą bajke i może wrzucić albo na chomika albo na naszą pocztę:sorry2:

reklama
No i ja dotarłam!Obejrzałam M jak miłość i 39 i pół:tak: Mała śpi przed chwilą sprawdzałam i temperatury nie ma:tak: więc chyba się udało bez skutków ubocznych przejść to szczepienie:-)

Carioca witam ściągnęłam Cię myślami właśnie napisałam do Ciebie sms-ka a tu już na forum wszystko opisałaś musi ci być strasznie ciężko jejku nie wiem co napisać Tobie na pocieszenie ...... ale dasz radę musisz w to wierzyć będę trzymała kciuki za kruszynkę :-)

Carioca nie wiem co dodać do tego co napisała Nuśka. Trzymam mocno kciuki i codziennie się modlę za Ciebie i za kruszynkę:tak: i głęboko wierzę że się Wam uda.

My też mieliśmy ponad normę robione USG, w sumie chyba z 10 razy i wszystko ok.

U nas było tak samo co wizytę a że wizyty miałam raz w miesiącu to też będzie jakoś około 10 USG i z Tuśką jest wszystko w porządku:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry