reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry. Dziewczyny brak mozliwosci cytowania postów jest na prawdę uciażliwy i przez to w wiekszości zapominam co miałam odpisać.Wiec po krótce,
CARIOCA trzyma kciuki, bądz dzielna i oby kruszynka się nie poddała.
MONIA czy ładowanie plików do Chomika długo u Ciebie trwa- ja próbowaąłm wczoraj i myślałam, że mnie szlag trafi.Moze się uda. ze bedę was podczytywać a teraz ide popracowac.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja z rana!U nas noc ok :tak: gorączka się nie pokazała ale za to miejsce po szczepieniu jest dużo czerwoną bańką:baffled: Czy to normalne Wasze dzieci też tak miały bo po wcześniejszych szczepieniach nie było nigdy takiego śladu:no: Lecę się ubrać i idziemy z Tuśką po jakieś małe zakupy:tak:

Hej, co tu tak pusto??????

Mały właśnie zasypia, Bogu dzieki, że przypomniała sobie jak zasnąć bez mamy. Tylko co jakiś czas woła mama a ja, że jestem.
Noc dobra, nawet jestem wyspana.
Poszłabym z małym na krótki spacerek, ale on usiedziec w wózku nie zawsze chce. Przeważnie na pewnych odcinkach chodzi nóżkami, a teraz to dla nas nie wskazane, tzn. może trochę mógłby iść ale butów brak a paluszek jest owinięty opatrunkiem i do jego buciorów nie wejdzie.
Gagulec fajnie, że się odezwałaś

Kasia wstawaj i do kompa , bo mały na pewno już drzemkę walnął sobie a Ciebie tu nie ma. hihihihihiihihihiih

Agulka : ) tak Kuba już śpi :tak:;-) zasnoł dopiero o 11.30 ale na szczęście śpi.

Nie chcę zapeszać, ale pogodził się z jedzeniem :-D od paru dni tak mi ładnie je i śniadanie 260ml mleka z grysikiem później jakiś serek np Danio lub taki biedronkowy :sorry2: obiad i podwieczorek no i kolacja tak samo mleko!!!!

Gagulec co jest z ty cytowaniem??? :confused:

Ostatnio próbowałam załadować na chomika Walkirie,ale niestety nie udało mi się :crazy: co chwila wyskakiwało mi bład na stronie.

Moniu ;-) dzieki kochana za info na priva :tak::tak::-D bardzo mi to pomogło i znalazłam dr house!!!

Carioca jak tam samopoczucie??? Jak Staś???

Dziewczyny gdzie jest Atru?????

Wczoraj chrzestna Adasia , siostra J dostała tel że może jechać do pracy do Holandii na 3 m-ce, wyjazd dziś o 13. Ma wesele w październiku i kasy brak więc się zgodziła a i schudnie, bo musi ze 20 kg zjechać. To te plusy a minusy, że teściowa zostanie sama z chorą babką pierwszy raz w życiu, ale musiało to kiedys nastapić. Ostatnio też z narzeczonym sie nie ukłąda więc taka rozłąka dobrze im zrobi.

Witam się i ja właśnie wróciłam od koleżanki ze szpitala, pisałam Wam kiedys o niej że jej synek zamarł 2 godz po porodzi i teraz znów ona jest w ciąży. jest teraz w 38 tyg i dzisaj na badaniu wykazalo 1,5cm rozwarcia więc dzis albo jutro jej córcia przyjdzie na swiat:-D:-D:-D

my zaraz zjemy obiadek i jedziemy na basen:-D:-D
milego dnia

Na trzy miesiące to spoko : )

Moja mama miała zawirowania w pracy i myślała, że zostanie bez pracy na szczęście na razie się wyjaśniło i zostaje, ale również myślała nad wyjazdem za granice do Włoch. Praca miała być w charakterze opieki nad starszymi osobami : / do czego to doszło!!!!

Asiu i dla takich wiadomości warto wierzyć w świat!!!! To cudownie, że po takiej tragedii uśmiechneło się do niej sloneczko ..... które i do mnie się śmieje bo praży mi w buzie : )

Udanej zabawy na basenie!!!! Sama chętnie bym popluskała się w cieplutkiej wodzie z moim brzdącem : )

Szwagierka jest ratownikiem medycznym, ale pracy znaleźć nie możwe, bo wszędzie znajmości, a jak juz ja chcieli to do Gniezna, 90 km od niej. Dojazd, albo wynajmem pokoju i wyżyweinie wraz z rach były o połowę wyższe niz pensja którą jej oferowano. Co się u nas w Polsce dzieje, ja nie wiem jak to będzie w przyszłym roku po wakacjach jak ja będę szukała pracy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry