reklama

Wrześniówkowe mamy

Powiem Ci szczerze Agulka, że jak to słyszę to aż nie chce mi się szukać pracy : / najbardziej mnie denerwują te ruskie, tajwańskie i ukraińskie mordy!!!! Siedzą u Nas i zabierają Nam prace!!!! Teraz rozumiem czemu w anglii ludzie wyganiają polaków do domu.

reklama
Kiedy to ja malowałam paznokcie bo już zapomniałam : / mój lakier jest w opłakanym stanie a nie mam zmywacza!!!!!!!!! R kupuje mi go już trzeci dzień!!!! Chyba on ma większą skleroze ode mnie.

Wybieracie się na film "Kochaj i tańcz"??

Tak tak :-):tak::tak:

Muszę w końcu wybrać się do Eni :zawstydzona/y: bo aż mi wstyd :zawstydzona/y: najpierw Krzysia coś brało, później mój Kuba a teraz lenia mam w dupie :zawstydzona/y: tak pięknie jest w tym tygodniu przydałoby się okna wymyć :dry:

A i co myślicie o mojej metamorfozie??? Fotka na zamknietym komentarze przyjmuje TYLKO szczere aż do bólu!!!

Ostatnia edycja:
Ja już z domku:-)
Hej, co tu tak pusto??????

Gagulec fajnie, że się odezwałaś
Dziękuję, ze zauważyłaś;-)

Gagulec co jest z ty cytowaniem??? :confused:

Moniu ;-) dzieki kochana za info na priva :tak::tak::-D bardzo mi to pomogło i znalazłam dr house!!!
Kasiu, w pracy mam kompa troszkę starszej generacji i tam nawet nie ma konkretnej Javy i przez to mogę tylko pisać, jakakolwiek edycja tekstu na BB nie wchodzi w rachubę:crazy: a instalować niczego nie będę bo to w końcu Urząd;-)
Uwielbiam Housa :biggrin2::rolleyes:

Tak tak :-):tak::tak:

A i co myślicie o mojej metamorfozie??? Fotka na zamknietym komentarze przyjmuje TYLKO szczere aż do bólu!!!
Zaraz rzucę okiem;-)

MONIA czy ładowanie plików do Chomika długo u Ciebie trwa- ja próbowaąłm wczoraj i myślałam, że mnie szlag trafi.
swoich plików jeszcze do chomika nie próbowalam wgrywać:no:
Witam się i ja właśnie wróciłam od koleżanki ze szpitala, pisałam Wam kiedys o niej że jej synek zamarł 2 godz po porodzi i teraz znów ona jest w ciąży. jest teraz w 38 tyg i dzisaj na badaniu wykazalo 1,5cm rozwarcia więc dzis albo jutro jej córcia przyjdzie na swiat:-D:-D:-D

my zaraz zjemy obiadek i jedziemy na basen:-D:-D
milego dnia
oj to żeby teraz wszystko z dzidzią bylo ok:tak:Trzymam kciuki no i daj znać jak już urodzi:tak:
a basenu to zazdroszcze bo ja już D ponad 2tygodnie namawiam:wściekła/y:

no i ja wpadlam ale tylko na godzinkę;-)rano byla u mnie koleżanka z dzieciaczkami a za godzinę ma przyjachać 2 koleżanka z pólrocznym szkrabem:tak:a i bylam dziś w przedszkolu bo podobno już zaczeli zapisy to bym Ole zapisala ale akurat mieli obiad więc kazali przyjść później:crazy:tyle dobrze że pracuje tam od koleżanki sąsiadka więc przyniesie nam dziś te druczki do wypisania:-)

Wczoraj chrzestna Adasia , siostra J dostała tel że może jechać do pracy do Holandii na 3 m-ce, wyjazd dziś o 13. Ma wesele w październiku i kasy brak więc się zgodziła a i schudnie, bo musi ze 20 kg zjechać. To te plusy a minusy, że teściowa zostanie sama z chorą babką pierwszy raz w życiu, ale musiało to kiedys nastapić. Ostatnio też z narzeczonym sie nie ukłąda więc taka rozłąka dobrze im zrobi.
Żeby tylko nie zaszkodziła :sorry2:
Witam się i ja właśnie wróciłam od koleżanki ze szpitala, pisałam Wam kiedys o niej że jej synek zamarł 2 godz po porodzi i teraz znów ona jest w ciąży. jest teraz w 38 tyg i dzisaj na badaniu wykazalo 1,5cm rozwarcia więc dzis albo jutro jej córcia przyjdzie na swiat:-D:-D:-D

my zaraz zjemy obiadek i jedziemy na basen:-D:-D
milego dnia
Mnie lekarz wysłał na poród jak miałam prawie 5cm.:szok:
Najważniejsze, żeby z niunią było wszystko w porządku.

Szwagierka jest ratownikiem medycznym, ale pracy znaleźć nie możwe, bo wszędzie znajmości, a jak juz ja chcieli to do Gniezna, 90 km od niej. Dojazd, albo wynajmem pokoju i wyżyweinie wraz z rach były o połowę wyższe niz pensja którą jej oferowano. Co się u nas w Polsce dzieje, ja nie wiem jak to będzie w przyszłym roku po wakacjach jak ja będę szukała pracy
Niestety tak jest w naszym pięknym kraju, ze dla ludzi z wykształceniem często brakuje miejsc pracy- czyt. znajomości.

Monia pilnuj tego przedszkola bo znów przeoczysz jak w zeszłym roku. My przechodzimy automatycznie, tylko podanie musimy złozyc dla formalności.

Mój szkrab coraz mniej śpi za dnia, ale chociaz ta noc była dobra. A jak u Was Gagulec nocka? Jak długo chcesz jeszcze dawać cyca małemu? Czy msz zamiar juz skończyc tylko mały ssak nie pozwala?

A co do rozłąki narzeczonych to oboje sa porąbani, więc skazani na siebie

Bondziorno!!!
Juz jestesmy, bylo bossko choc pogoda splatala nam figla:sorry2:. Wrocilam a Stas chory - zapalenie oskrzeli:szok::frown::frown:!!! Na domiar zlego wybil sobie lekko ząbka - jedynke:szok: :frown:- dzis rano. Poza tym wlasnie dostlalam @ i czuje sie jak "wyjdz stad"...wybaczcie ale nie nadrobie chyba zaleglosci.

reklama
Witam i ja z rana!U nas noc ok :tak: gorączka się nie pokazała ale za to miejsce po szczepieniu jest dużo czerwoną bańką:baffled: Czy to normalne Wasze dzieci też tak miały bo po wcześniejszych szczepieniach nie było nigdy takiego śladu:no: Lecę się ubrać i idziemy z Tuśką po jakieś małe zakupy:tak:

Anetasa, mi pielęgniarka mówiła żeby posmarować kwaśną wodą w żelu. Takie bąble mogą sie pojawiać, ale nie muszą.
U nas nie było śladu

Szwagierka jest ratownikiem medycznym, ale pracy znaleźć nie możwe, bo wszędzie znajmości, a jak juz ja chcieli to do Gniezna, 90 km od niej. Dojazd, albo wynajmem pokoju i wyżyweinie wraz z rach były o połowę wyższe niz pensja którą jej oferowano. Co się u nas w Polsce dzieje, ja nie wiem jak to będzie w przyszłym roku po wakacjach jak ja będę szukała pracy

Agulka, może w przyszłym roku będzie lepiej... nie martw się na zapas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry