reklama

Wrześniówkowe mamy

Muszę się pożalić- tydzień zaczął mi się niezbyt optymistycznie- w pracy okazało sie, że na 80 procent nie będzie talonów na święta, do M dzwonili, że szkolenie, które miał mieć w Holandii odwołane i nici z pracy z którą wiązaliśmy baaaaaaardzo duże nadzieje. Jestem zła bo już rozmawiałam z właścicielem kawalerki do wynajęcia:-( Mało tego- jest duze prawdopodobieństwo , ze eMowi zabiorą również -w obecnej pracy- taki dodatek z racji , ze miał najdłuzszą trasę w firmie do rozładunku-teraz dali drugie auto i pewnie wypłata bedzie mniejsza:-(:crazy:

reklama
Aneta, ja jesienia kupialm alej kaloszki nowe w sklepie za 25 zl. mozna naprawde kupic ladniutki wzor dla dziewczynki. te sa troche drogawe jak na uzywane:sorry2:

Muszę się pożalić- tydzień zaczął mi się niezbyt optymistycznie- w pracy okazało sie, że na 80 procent nie będzie talonów na święta, do M dzwonili, że szkolenie, które miał mieć w Holandii odwołane i nici z pracy z którą wiązaliśmy baaaaaaardzo duże nadzieje. Jestem zła bo już rozmawiałam z właścicielem kawalerki do wynajęcia:-( Mało tego- jest duze prawdopodobieństwo , ze eMowi zabiorą również -w obecnej pracy- taki dodatek z racji , ze miał najdłuzszą trasę w firmie do rozładunku-teraz dali drugie auto i pewnie wypłata bedzie mniejsza:-(:crazy:

:-(:-(:-(:-(uuuuu, smutno.
moze czas pokaze ze bedzie lepiej;-)

No to faktycznie nie miły początek tygodnia:-( mam nadzieję że dalej będzie już tylko lepiej.
Jednak się skusiłam na te kaloszki:zawstydzona/y:

ja na razie nie cche zapeszac i sie chwalic, ale u nas sie raczej szykuja zmiany na lepsze;-) trzymajcie kochane kciuki, zeby wypalilo:-)

ok, P sie dosiadl, wiec nici z BB

milej nocki!!!

ja na razie nie cche zapeszac i sie chwalic, ale u nas sie raczej szykuja zmiany na lepsze;-) trzymajcie kochane kciuki, zeby wypalilo:-)

ok, P sie dosiadl, wiec nici z BB

milej nocki!!!

O to rewalacja!:-)Właśnie miałam takie wrażenie że humor Ci wrócił także trzymam mocno kciukasy oby wszystko się powiodło:tak:

reklama
Donkat trzymam kciuki

Gagulec
nie martw się na zapas może nie będzie tak źle

Anetasa
ten środek z Amway jest naprawdę wart swojej ceny? bo przydałoby mi się coś naprawdę dobrego ale musi byc dobre skoro z przesyłką mama zapłacić 35 zł.
A kaloszki śliczne :-)

Carioca jak samopoczucie???? Kupiłaś może te worki próżniowe? Warto?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry