reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Zgadzam się z Tobą;-) choć też świetnie rozumię dziewczyny które poprostu nie mają ręki do kwiatów bo naszymi gdybym się sama zajmowała to pewnie nie wiele by się z nich ostało:zawstydzona/y:

bo to tzreba lubiec i oddac kwaitkom troszke serca:-)ja codziennie do moich zagladam, podlewam, obrywam suche listki, patrze,czy urosly, przestawiam do slonca, zeby rowno rosly itp itd:blink:

natomiast tesciowa ma kilka kwiatkow tak bardziej z rozsadku, niz milosci i rosna jak "kromka u pyska". wiecznie nie moze sie nadziwic, ze ja mam takie ladne, a u niej te same odmiany wygladaja jak miniaturki:zawstydzona/y:

zapraszam do mnie to sie przekonasz czy jest az tak nieprzyjazny:-p

kurcze, no musze sie wybrac:-D:-D

Monia, Monia, gdzie jestes????

Tygrysku, a Ty???

o malo sobie paznokci nie zdarlam, zeby wyczyscic piekarnik a on i tak sie nie daje:crazy:mamy go w spadku po babce P, bo jescze calkiem dobrze dziala, a ona i tak by nie pozwolila go wyrzucic, ale nie dbala o niego i byl caly zasyfiony. juz kilka razy probowlala go doprowadzic do stanu uzywalnosci i nie udawalo sie. dzis niestety tez nie:crazy:

reklama
Boti czyli CCC? bo ostatnio tam zaszlam i jakas bryndza byla:baffled:...i zalamalam sie gdzie tu w Gdansku moglabym fajne buciki kupic...? Pasujace do naszej nowej kurteczki:-)
Boti i CCC to dwie różne sieci sklepów:-p

Zgadzam się z Tobą;-) choć też świetnie rozumię dziewczyny które poprostu nie mają ręki do kwiatów bo naszymi gdybym się sama zajmowała to pewnie nie wiele by się z nich ostało:zawstydzona/y:
U nas w pokoju nawet by już nie ma miejsca na kwiaty- jedynie co udało mi się przetrzymać to mały bambusik w małym wazoniku.:zawstydzona/y: Osobiście podobają mi się kwiaty ale totalny brak warunków na ich hodowlę:dry:

Moja mama zawsze miała i ma w domu dżunglę a tata się wścieka, że łęty wszędzie są
Teściówka ma taki "kącik" w pokoju- kwietnik od podłogi do sufitu obsadzony kwaitami-super wygląda.

A tak wogóle to witam wieczorowa porą.
Za oknem wichura, że aż strach wychodzic gdziekolwiek- tak cały dzień wieje i na dokładke deszczysko pada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry